Tepić iznela nove dokaze o trgovini oružjem: Šta je Vučić prećutao?

Ostavite komentar


    1. Nesto vam se balon „iznenada“ skroz izduvao. Steta, a bas je lepo bio naduvan!

    1. Marinika, svaka vam cast. Vlast se vrlo trudi da istina koju iznosite ne stigne do vecine opijene mase, ali pre ili kasnije, probicete Vi i tu barijeru. Meni kao i mnogima zaista nije jasno kako ljudi ne prepoznaju kriminalnu i bahatu vlast vec im treba objasnjavati ocito, ali tako je i tu je Vasa uloga. Podrska svakako!

  1. Bravo gospodjo Tepic, samo udrite azdaju u glavu ! Cestitam Danasu na novinarskoj i gradjanskoj hrabrosti !

  2. Ovo polako postaje kontraproduktivno. Teško je poverovati u pro-srpsko opredeljenje bugarskog istraživačkog novinarstva. U priči koja bi trebalo da se usmeri na cilj, na korupciju u Srbiji, postoje snažni i sasvim nepotrebni elementi rusofobije i želje da se pokvare odnosi sa Rusijom. Kritika proizvodnje oružja i vojne industrije je po meni na mestu, ali nema vizije kako bi se, posle daj Bože smene vlasti, ta ista vojna industrija unapredila da još više i za veću cenu prodaje tehnološki naprednije oružje, a ne samo barut u čauri. Neko će stvarno pomisliti da se sve ovo ne radi za već protiv građana Srbije. A na kraju, sav trud i čitava kampanja Krušik može lako uvećati broj glasača za vlast a smanjiti broj glasača protiv vlasti. Marinika je hrabar ali nevešt šahista, druga strana vešto odgovara kontra-potezima koje je trebalo predvideti na vreme. Da nije gorkog predznanja o vlasti mnogi među nama bi svašta pomislili.

    1. Danas se oružje prodaje tamo gde ameri ili rusi dozvole. Sve ove prodaje iz Krušika o kojima se priča su išle uz američku dozvolu, to je njihov gest dobre volje prema ovoj vlasti. Nema tu nikakve nezavisnosti u osvajanju tržišta niti smo mi sposobni da to uradimo. Problem nije toliko u tržištima koliko u nestajanju zarade u partijskim strukturama i ličnom bogaćenju visokih kadrove te stranke.

    2. Ne bi me iznenadilo da ispliva u javnosti kako je Vucic parama dobijenim od provizije za prodaju oruzja Ukrajincima iz Krusika podmicivao bivseg Americkog potpredsednika, koji ga je cesto ugoscavao u Beloj Kuci. A, u to je izgleda bio umesan i bivsi ambasador SAD u Beogradu KIRBI, koji je po zavrsetku mandata otvorio veliki privatni biznis bas u Poljskoj. Verovatno je i on bio podmazan iz Krusika.
      Sto bi na kraju bilo interesantno da saga o svercu srpskog oruzja u ukrajinski sukob zavrsi i u americkom inpicmentu, koji Demokrate vode kako bi prikrile korupciju bivseg potpredsednika amerike samo od prodaje americkog oruzja.

      1. Čudni su putevi prodaje oružja iz Krušika a još čudniji putevi novca koji se dobijao prodajom..Neki izvori nagoveštavaju da se oružje prodavalo ispod cene koštanja, preprodavalo preko Arapa po znatno višim cenama a onda vraćalo u Srbiju kao Arapske investicije…Ima tu logike …treba isterati zeca na čistinu!

      2. E pa tu ste bas zakukuljili sve. Kakve uopste moze Bajden imati veze sa prodajom jbnog srpskog oruzja u Ukrajinu. (Ove nase sline bi ga prodavale i Bin Ladenu da je samo ziv.) Bajden je jedino kriv sto je sinu dozvolio da prihvati taj posao i da bude na celu te ukrajinske firme-za veoma lepu sumu. I kako mislite da je impicment pokrenut sa ciljem da se prikrije nesto drugo. Kao da je Tramp andjeo koji je samo dobre stvari uradio ne samo Americi vec i svuda u svetu. Nazalost,tesko ce ga se resiti. Jos cemo ga mi gledati i smejati se svakodnevno njegovim glupostima.

  3. A javna tuziteljka Dolovac i dalje sedi u fotelji i cuti! Sta uopste radi za platu?

    1. Pa sedi, ćuti i glanca francusko odlikovanje. Neostvarena želja velike većine građana da ne radi ništa a dobro je plaćena za ništa. Al jedna je Zagorka Dolovac.

    2. Pa upravo radi to. Ćuti za platu. Kam da je jedina. Lepo joj rekao onaj podrepaš Nikolica, da pazi šta radi, da ne „zaplovi“ Dunavom.

    1. A mozda ta Srbija gde se kaze „cijela“, ova druga nije SIGURNO!. Eto vam ga pa ga vodite tamo odakle je, a mozete i vi sa njim ako ste ovde. Pa „cijelajte“ do mile volje zajedno sa njim.

    2. E pa ovde nije, sigurno!
      Otcepljavanje kanalizacije pocinje nadam se uskoro!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.