Tepić: Ko je izvozio oružje napravljeno u Krušiku u Avganistan?

Ostavite komentar


  1. Pa predsednik Vučić je obećao traktore a Tešić je dao ta dva traktora za Kosovo. Nije to ništa sporno. Zar nije red da mu se omogući mala kompenzacija za tako veliko dobročinstvo? Eto par lotova za Jermeniju, sitnica. Kako da posluje uspešan poslovni čovek sa običnim pasošem? Pa samo diplomatski otvara sva vrata.

  2. javno zena mase sa nekim papirima o prodaji oruzja avganistanu,sta nas briga kome je prodano oruzje ,bitno je da mi zaradimo

  3. oruzje se prodaje i cuti se,ja bi priveo gospodju tepic da sve objasni u pritvoru odakle cure informacije vojnog karaktera

    1. Za istinu se mozda samo kod vas u sns-u ide u „pritvor“. Na robiju ce svi koji su ucestvovali u ovoj kriminalnoj aferi.

      1. Sigurno da treba da svi odgovaraju za svoja djela da vrate novac dase oduzme kapital i pskidai sa vlasti i lišiti slobode zato nas ceo svet mrzi i priča se kako su srbi naj gora nacija.

      1. Ukupno Srbiji je vise state naneo obogaceni polusvet, tu racunam aktuelne jahace …nego osiromaseni uranium…Ova Sena je hrabra…I ocigledno barata informacijama..Na zalost sigurno strahuje…

    2. Koja vojna tajna? Pa i ptice iznad Nisa su znale da se prevozi oruzje tim avionima. Pitaj bilo kog Nisliju koji je iole mucnuo glavom.

  4. TAJ UĆUTKUJE SVAKOG KO GA KRITIKUJE TAKO ŠTO GA NAZIVA IZDAJNIKOM: Pizdajnik pokušava da ućutka svakog tako što za one koji kritikuju rad poslanika SNS kaže da rade protiv Srbije, tj. da su državni neprijatelji!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.