Odgovor Marinike Tepić ministarki: EPS je suvo zlato Srbije

Ostavite komentar


  1. U zemlji koja je znatno smanjila broj stanovnika,iz raznih razloga,u trecoj deceniji 21. veka,pored elektrana ,vetroparkova i najnovijih minielektrana,elektricnih vozova skoro da nema,tramvaje ima samo Beograd(Kragujevac?)i niko vise.Struja se na kasicicu deli domacinstvima,a naplacuje se lopovski.Nemojte vise pominjati Teslu kao zemljaka-sigurno bi ga bilo sramota.

    1. Kako to misliš da se gradjanima deli struja na kašičicu. Devedesete su odavno prošle, izadji iz tog vremena. Nikada stabilnije snabdevanje struje nego danas, a ti da se struja deli na kašičicu. Svašta

  2. Evo ja ne znam ništa o energetici, pa opet znam da se proizvodnja, transport i distribucija moraju razdvojiti – po evropskim pravilima. Isto važi i za naftu i za gas. Kako to Marinika ne zna – ne znam.

    1. Ovim komentarom si i pokazao da ništa nemaš pojma.
      EPS je razdvojio ove tri delatnosti.
      Ministarka je to već uradila, sada radi nešto što se zove oduzimanje nadležnosti EPS a , a u interesu kompanija koje ovo zagovaraju od 2003. a znate kad im je to prošlo , pa kad je ministarka u prvom mandatu bila to što je i u trećem.

  3. Marinika, ti su suvo Vučić evo zlato. Takvu opoziciju poželeo bi svako. Iz dana u dan autogolovi.

  4. Kada ce vecjednom da se na poslu radi i zaradjuje plata,a svi oni koji su visak da idu na biro za zaposljavanje a ne da nista be rade a primaju plate je boze kako na ulicu ,isto kao i ostali koji cekaju posao na biro ,pa ce svi imati veca primanja na birou a ne ovako ko ima posao ne moze da ga izgubi i ako nista ne radi ,sem sto glasa za Vucica.Biri rada je izmisljen za one koji su trenutno visak i ne mogu da primaju plate sem pomoc na birou.Tako je u celom normalnom cvetu sem u Vucicevoj Srbiji.Sram ga bilo ,nasim parama kupuje glasove.

  5. Au bre, kako vas vise nije sramota da objavljujete psihipatske izjave ove moralno nakaradne zene pune mrznje i prema sebi a kamoli prema drugima. Bruka je ko sve moze da daje izjave umesto da robija zbog laganja i proganjanja novinara koji ne misle kao ona. Bravo za „objektivne“ medije.

    1. Opa, vređanje na nacionalnoj osnovi.
      Govor mržnje, Milice jel vas to uče u političkoj školi SNS, da vređate na nacionalnoj osnovi.

Ostavite komentar


Politika

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne 8

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić, koji je prisustvovao današnjem sastanku poslaničkih grupa sa predsednicom parlamenta Anom Brnabić i rukovodstvima javnih servisa, izjavio je da su iskazali nezadovoljstvo pristrasnim načinom na koji Radiotelevizija Srbije (RTS) i Radiotelevizija Vojvodine (RTV) prate rad vladajuće partije

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.