Tepić: Podatke o izlaznosti šteluje Miladin Kovačević

Ostavite komentar


  1. Bojkot je uspeo. Da nije već bi se saopštilo koliko je građana iskoristilo pravo da glasa. Drugo, što je i važnije, bojkot je uspeo jer su se pokazale sve „vrline“ režima i njemu odanih medija, takođe dobili smo katalog „uslužne opozicije“. Ma šta da saopšte, koga briga. .

    1. Ne znam ko je to smislio, ali baš mi se dopada to „uslužna opozicija“, vrlo lepo i tačno ih opisuje. Ja sam ih zvao „uštrojena opozicija“, ali ni „uslužna opozicija“ uopšte nije loše.

      1. Čovek kroz svoju prizmu najbolje vidi, kad je uštrojen tu je početak i kraj.

  2. Falsifikovanje javnih isprava i dokumenata je krivično delo. Prikupiti podatke pa krivična prijava. Tužioci se na žalost time neće baviti. Jednopartijska diktatura!

  3. Nije izaslo ni tih 46% , i to je fake……Niko ni u tzv opoziciji se ne bavi sustinom namestanja izbora, i sta se desavalo od jeseni i upisivanjem biraca iz Republike Srpske ( koji su naravno dobili i 100 evra ).

    1. U mom okruzenju u 4 kuce nije izaslo 15 gradjana na izbore a posto zivim u malom mestu i gde se sve zna procenat izlaznosti je po sns bio 50% a po nasim i mojim procenama oko 30%….Sns je zlo i ja kao roditelj dvoje dece vrsim pritisak na njih da beze iz ove trule drzave….Dno dna smo dotakli..

  4. Ivo sam rekao pre više meseci. Marinika to je jasno ko dan. Od slobe pa naovamo sećam se protesta ispred zavoda za statistiku 96 97.još tada se znalo ko namešta. Tada je direktor bio sa prezimenom ž.

  5. Zato ima dobro plaćen posao, da mulja za SNS. I još u istoj emisiji vadi papir sa napisanim SNS „programom“ za post izbornu kampanju.

  6. Sve ovo je tacno.Desila se skandalozna izborna kradja.Najveca do sada.

  7. Nadam se da će gospodin Kovačević, po okončanju okupacije otići na zasluženu robiju za učinjeno krivično delo.

  8. Naravno. Kao i podatke vezane za BDP. To je covek za prljave poslove.

  9. Poslednjih par godina bile su ucestale naslovne strane tabloida koje govore kako navodno SNS ima podrsku oko 55%.biraca Srbije. Jednom sam kupio „Blic“ da pogledam malo detaljnije. Kao sto sam pretpostavio, sitnim slovima bila je napomena kako rezultati vaze za izlaznost od 42% Sa povecaim odzivom podrska SNS-u opada, sa smanjenim raste. To znaci da su oni objavljeni rezultat mogli da ostvare samo ako je izlaznost bila izmedju 35-40%.. To daje procenu falsifikovanih glasova od najmanje 10%.

  10. M.Tepic je mozda u pravu, sto se tice stelovanja izbornih rezultata i realizatora M.Kovacevica. To je „vrh brega“. Sustina, opozicija u Srbiji je rastimovana i bez programa, i ne zna se „sta ko zeli“. U taj medjuprostor su upali umiveni SNS radikali, i dobijeno je -sta je dobijeno. Valjane u blatu se nastavlja u Srbiji. Ko prezivi -prica ce.

  11. Bukvalno svi mi koji smo bojkotovali „izbore“ trebalo bi da pisemo RIK-u da nas obeveste da li je neko glasao umesto nas?

  12. Zasto cela opozicija nije stala iza ovoga i zasto ne forsira ovu pricu??

  13. U uredjenim zemljama se izbori sa ovakvim nepravilnostima proglase nelegitimnim i ponove.

  14. Nacin na koji se gospodin Kovacevic u emisiji na RTS-u obratio gospodinu Vukadinovicu na postavljeno pitanje o izborima, je pokazao da navedeni gospodin ima i te kako veze sa stelovanjem podataka o izlaznosti na izborima.U “ uredjenoj pravnoj drzavi“ Srbiji nista nas ne moze iznenaditi.

    1. Pa ne bih baš rekao da baš ništa nemože iznenaditi. Iznenađenje bi bilo da se sinaloa ndrangenta stranka počne ponašati kao sve normalne stranke u uređenim zemljama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.