Tepić: Politička kriza u Srbiji je duboka i već internacionalizovana

Ostavite komentar


  1. Gledao sam Upitnik , veoma malo. Nemam želudac da onoliki bezobrazluk i prostakluk od tog Orlića gledam duže. Niko od njega ne može da dođe do reći. A i kada počne da govori, on uporedo tera neku svoju priču. Voditeljka je praktično podržavala Orlića. Još jedan dokaz da sa nazadnjacima nije moguć nikakav razgovor. Više nego žalosno.

  2. Podrska za Mariniku i Vukadinovica i nastup u jadnoj emisiji Upitnik. Voditeljka neprimereno obucena za javni servis, kao i do sada nije u stanju da umiri gosta iz SNS!
    RTS treba da se ugleda na BN tv i HRT i vidi kako njihovi voditelji vode emisiju!
    Juce procitah u Danasu medijsku kritiku D. Bogdanovica pod naslovom Uzvicnik bas o ovoj emisiji i mogu reci da se potpuno slazem sa navedenim u tekstu!

  3. U sinocnoj emisiji je demonstriran jedan nevidjeni bezobrazluk od strane Orlica,a ta taktika „nedozvoliti drugome da govori“ kod pristojnog auditorijuma ima kontraefekat od željenog. Očito je da je i Olivera Jovićević „svrstana“ na jednu stranu,tako da od neutralnog i korektnog vođenja emisije nije bilo ničega.
    Ostaje mi da se zapitam dali je u Srbiji sve farsa,dali mi ipak živimo u virtuelnoj stvarnosti počev od odnosa sa komšijama, pa do vrha odnosa u državi. Ko se zapita zašto mladi ljudi beže iz Srbije i ne vidi odgovor,samo malo neka se okrene oko sebe i sve će mu biti jasno.

  4. Marinika ostavi ti SNS-ovce i ostale -ovce, da čujemo tebe i od tebe šta ti nudiš ovoj Srbiji, vašoj i našoj deci, KAŽI !

  5. trebala je negde pred kraj emisije da se izvini gledaocima što zbog Orlića i voditeljke ne može da dođe do reči i da napusti emisiju. Ono sinoć je bio kriminal, Orlić urla čim Tepićka krene da priča, voditeljka ćuti ne reaguje uopšte, kada Tepićka kaže Orliću da je pusti da govori voditeljka opominje nju. Strava od emisije, kao da je na pink

  6. Bora Đorđević je naša rok legenda i lepo kaže…“ Tu kurave u izlozi sedu, ćutu, pušu, prolaznike gledu… “ ITD….

  7. ćuj, političarka, menja stranke, kao ja firme, ko više, plati , ja kod njega, , nije isto, ona političarka , a ja radim

    1. Obrazovana i pametna političaraka za razliku od Vas koji ste polupismen, pogan i zajedljiv. Teško onome kod koga Vi radite i sigurna sam da zbog lošeg rada tako često menjate firme.

    2. Nije samo problem u promeni stranke, opšti problem je u promeni „ideologije“
      Oni koji su protestvovali protiv uličnog nasilja radikala i draškovićevaca

      sada kao opozicija propagiraju ulično nasilje kao metod „političke borbe“ a svoju „pacifističku ulogu“ devedesetih su sada zamenili sa „srbija se saginjati neće“

      „demokrate“ psotaše ultraši“ a „ulteraši“ „demokratska vlast“

      Ali to je „srpska mućkalica“ nastala od AVNOJA iz Jacjca i „rtumanovih jaja“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.