Tepić: Prisluškivan Vacić, a ne Vučić (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Rasturi ih Marinika a privilegovane sudije nikako da istupe ,da pomognu , ako može neko drugi da im obavi smenu režima pa da opet budu elita …

  2. Hahahahaaaa! Pa sad mi je sve jasno: greška u slovima. S obzirom da nam je ministar policije Vulin, a njegova je već čuvena interpretacija Vuka Karadžića “piši kao što je napisano, čitaj kao što govoriš“ – zbunio se čovek, prevideo… Vacić – Vučić: Hahahahaaaaaaaaaaa!

  3. Bravo Marinika kada bi ovaj narod stavio prst na čelo i gledao otvorenih očiju gde bi nam bio kraj … ovako ostaje da se divimo pojedincima koji govore u ime nas … još jednom BRAVO!!!

  4. To ima smisla – zato Vučić neće da kaže sa kim je „prisluškivan“.

  5. Pokušavam da zamislim razgovore između Vučića i Vacića…mogu li da dobijem čašu vode?! Pa vrh!!!

  6. Iz nedelje u nedelju sve bleđe konferencije. Umete li da se fokusirate na 2-3 velike teme i da u tome istrajete do kraja. Da li iz naivnosti, neznanja, ambicije ili ko zna čega već, opet mu se nameštate na penal i trošite mukotrpno i opravdano zaslužen kredibilitet kod građana koji su protiv ovog zla. Ne ubacujte se u svaku priču, nećete biti zaboravljeni, cenimo sve što radite, ali ovo već postaje baš malo preterano…

  7. A da je Predsednik bio Tadic
    Onda je Moguce da su Prisluškivali Tepicku
    Zar je moguce da se ovoj Gospodji daje Medijski Prostor
    U Medijskom Mraku kako kazu
    Zemlja bez Demokratije i Ljudskih Prava
    A Gospodja Prica li Prica i Eksponira Glulosti

  8. Nažalost,obistinile su se reči pok.Zorana da svaka država ima mafiju,samo srpska mafija ima svoju dežavu.

    1. a sta je tu tacno bice da cela srbija laze a poznata lazljivica govori istinu

    2. Rebeka, a da li biste bili ljubazni da sledeci put potkrepite necim tvrdnje, a ne na osnovu osecaja ili cega vec tako teske reci?

  9. Primite moje cestitke i izraze postovanja draga gospodjo Marinika Tepic, narodni heroju u ova odista smutna vremena ! Opozicione lidere bih zamolio da udvostruce njeno fizicko obezbedjenje. Hvala Danasu na postovanju istine i objektivnom izvestavanju.

    1. sram te bilo kada kazes narodni heroj vredjas prave narodne heroje jer lazljivica moze biti heroj sacici naroda koji su slicni njoj a ne narodni neznam dali ti to mozes da razumes mislim tesko je to za tebe ali ja ti nemogu pomoci

  10. Znaci,otprilike ovako.Ekstremisti,kriminalci i dileri se prisluskuju,legalno po odobrenju suda.U prisluskivanje „upadaju“Vucic i njegov brat,“zdravo burazeru,kako si.Gledaj da kod Skupstine,prilikom moje inaguracije,ne postupas suvise grubo sa novinarima,stezi im „kragnu“,podeli neki udarac,ali nemoj da ubijas,da razbijas glavu“.“Pokusajte da to ispadne tako kao da radite za KRIK ili za Djilasa i N1″.“Posle kad se sve zavrsi,ako ste dobro odradili,dodjite na blagajnu“.“I ne brinite za prisluskivanje,ministar je moj covek,uredicemo tako kao da ste vi mene prisluskivali,a ne ja vas“.

  11. Tepić; „Dosta više da nas se pravi budalama i da smo svi mi krivi,“
    Pravi smo mi, Pravi „Baš Me Briga šta oni rade“ ćutolozi.
    Nama je Dosta da nas prave budalama, ali njima Nije!

  12. Imali koja istinita riječ da ovaj časopis napiše o presedniku vučiću, jeli moguće daje vučić pustio tako široku demokratiju stranim plaćenicima. Nećete narod prevarit narod zna sve vaše namjere doće i vama kraj.

    1. Ljudi rade svoj posao. To sto su neistine, nisu krivi oni, nego njihovi izvori koji ih lazu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.