Tepić: Sprečiti Mihajlovićevu da bilo šta potpisuje

Ostavite komentar


  1. Pa ne moze sve Vucic da potpisuje, mora nesto i Mihajlovic ili neko treci. Budite realni.

  2. Odkuf to da Vucic nije i to potpisao pa on je strucnjak opstih poslova doduse bez dana radnog staza.

  3. Već sam negde rekao
    Onal predivni platan na Kalemegdanu treba verno i monumentalno izliti u bronzi i napisati pokoljenjima zašto je to urađeno i čijom krivicom.

    1. Kojih je to deset? U sustini, nije bitno koliko si stranaka promenio, vec koliko si puta participirao u vlasti. To su dva veoma razlicita pojma. Lupetas nesto, a masis poentu.

    2. Marinika Tepić je bila u dve stranke. Iz njih je izašla zbog toga što su one odstupile od svojih principa, tako da se posle nekih 11 godina bavljenja polikom, zbog odanosti idejama zbog kojih je i počela njom da se bavi, ostala bez stranke kao nezavisna poslanica u Skupštini Srbije. Pojam političkog preletanja se, u svojoj suštini, odnosi na političare koji prelaze iz stranaka koje više nisu na vlasti u stranke koje su došle na vlast, a kako bi zadržali svoje privilegije. Marinika Tepić to nijednom nije uradila. Za sve to vreme, ostala je u potpunosti odana svom socijaldemokratskom političkom usmerenju. Nikada nije prilagođavala svoju političku ideologiju zavisno od promene smera duvanja „političkih vetrova“, već su stranke u kojima je bila odstupile od svojih principa. Sve ovo doviljno govori o njenom političkom integritetu i doslednosti.

  4. Ne zaboravimo hrast star oko 500 godina. Nemilosrdno isecen zato sto trasa auto – puta nije mogla biti pomerena za toli(c)ko. Vucic je tada rekao otprilike – necu dozvoliti da jedno drvo bude prepreka…

  5. Kako da joj zabranite kada ona mnogo voli da potpisuje,počev od poklanjanja državnog zemljišta privatniku na Zlatiboru pa nadalje a to je naravno sve za ,,našu korist“ i za njenu ugradnju.

  6. E, draga Marinika, trebalo je da prodje sedam godina pa da se shvati da su ovi napredni obični prevaranti i manipulatori, na čelu sa Vodjom, a ne europska stranka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.