Tepić (SSP): Aca Lukas je rekao ono što Aleksandar Vučić misli

Ostavite komentar


  1. A, koliko danas sam se upitao, sta je sa ovom Minhauzenkom, nema je nesto. Kad ona evo je, Ti, i ta Zaklina „novinarka“, ste na istom nivou, nevaspitane, proste, prave alapace.

    1. To je najgore,posle svih pljački devedesetih, da ispliva ono najgore,najnepismenije,nesposobno,nevaspitano…osoba kao ti!Šta si ti radio u životu, gde bi bio da naprednjačka pojam nije zakazao na vlast?Dičiš se time što si dostigao vrhunac svoje karijere postajući botina?

    2. Da li si siguran da znaš ko je Žaklina Tatalović? Verujem da vam to ne objašnjavaju kad odete u centralu po sendvič, pa bi bilo dobro da se sam malo raspitaš.

      1. Zasto niste reagovale kad je Ivan Ivanovic u svojoj emisiju upravo ismejavao novinarku Tatalovic sa seksistickim sarkazmom.

  2. Naravno, to isto mislim i onom narkomanu, alkoholicaru Lukasu. Niti j eon bolji od vas, niti ste vas dve bolje od njega.

  3. Marinika, kad se promeni vlast hajde da vidimo hoćete li sankcionidati „Pink“ i njenog gazdu ili ćete i vi saradjivati sa njim? A to što je Aca nekoga vredjao vredjao je sebe samog. Neka se samo osvrne na svoj život koji mu je ceo plagijat kao i njegove pesme.

  4. Postoji jedna carobna rec a to je LUSTRACIJA na svim nivoima razvaljenog drustva, ako hocemo da ostvarimo pravdu. Sto se grdila u vidu „pink“ zgradurine tice a nalazi se u pozadini kao simbol medijskog zla i razvrata ( trebalo bi da Mitrovic okaci „ruzicaste fenjere“ napolje ) morace da se rusi po svim osnovama i to ce biti dokaz i simbol da su zapocete promene u oslobodjenoj Srbiji zapocete. Ako je moglo onako brzinski da se srusi u Silerovoj ono narkomansko zdanje tzv „Zemunskog klana“, zasto isto ne bi bilo ucinjeno i ovom JUL-ovcu inace sastavnim delom klana mafijaske familije brace Vucic. Do temelja a na tom buducem praznom platou treba podici svojevrsni spomenik/obelezje u obliku „Stuba srama“ i bestidnosti sa uklesanim svim imenima i prezimenima licnosti koje su bile deo ovog ruzicastog hrama „SODOME & GOMORE“.

  5. Molim vas da li negde pise sta je to rekao Aca Lukas, zaista nista ne cuh zbog Verice Bradic koja se raskokodakala cak se ne cuje ni kada ponavljaju ovi sa Pinka a sve vreme to rade .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.