Tepić (SSP): Paljenje baklji organizuje vrh SNS

Ostavite komentar


    1. A jel tebe sramota ili si i ti kao šef? 40 razbojnika organuzovani preti stanarima, izaziva opštu opasnost, bez zakonskih posleduca a nas hapse kad idemo kod lekara i ekspresno osuđuju na 3 godine zatvora. E Jelo baš si Barbara!

  1. Marinka koji vrh je organizovao lupanje u serpe arlaukanje i zavijanje, maltretiranje onih koji se ne slazu sa ovim primitivizmom, baklje su posledica serpi to vam je toliko bar jasno.Naravno ovakvi komentari nisu pozeljni i ne objavljuju se a svi se pozivamo na istinu, demokratiju i slobodu govora.

    1. šerpe nisu protivzakonite. kršenje zabrane kretanja jeste. mislite o tome dok budete girckali sendvič.

  2. Pa ko više može bilo šta vreovati Marinike Tepić, jer svaka njena informacija na kraju se pokaže da je laž, tako i ova je po istom sceneraiju.

  3. Tepićka, pobogu, pa cela Srbija zna da su i Vučić i Stefanović najoodgovorniji za te baklje. Nije mi jasno što pozivaš onda Stefanovića da se obračuna sa huliganima u svojim redovima?! Pa on je čovek i naredio policiji preko svojih ljudi da ne interveniše.

    1. Policija ne intereveniše ni za pravljenje buke, urlanjem i lupanjem u šerpe, ali se to prećutkuje, namerno ili slučajno.

  4. I da je najveće zlo, kada o tome priča Marinika gubi smisao!:-)
    Da li je moguće da se sa ovakvima menja vlast u Srbiji, zar ne postoji neko barem moralno podobniji?

  5. zaboravili ste da pomenete onu manekenku iz SNS u skupštini koja je javno rekla da će „SNS nastaviti sa organizovanjem protesta“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.