Tepić (SSP): Ponoš osoba od integriteta, pomiriće ljude

Ostavite komentar


  1. Tri godine im je trebalo da iscede jednog kandidata, i oni daju Ponosa. Svasta boze.

  2. To što ste uradili g-dinu Jeremiću nije moguće objasniti nikakvim retoričkim egzibicijama i to je očigledno svim ljudima sa prosečnim IQ. Ukoliko to nije neki taktički i unapred usaglašen i dogovoren potez, radi se o klasičnom „samoubistvu iz zasede“ i odsustvu želje da prezmete vlast i odgovornost! Sa ovakvim neodgovornim ponašanjem bliži Vam se kraj i za dva meseca konačno završavate na „političkom groblju“!
    PS Uz svo uvažavanje i poštovanje g-dina Ponoša, mislim da bi Predsednika trebalo tražiti u civilnim krugovima. Kakva je ovo poruka koja ponovo asocira na čvrstu ruku, a to je korak dalje od demokratije…da parafraziram akademika Kostića: „više institucija, više pristojnosti,… persone u drugi plan!“

  3. Zelim vam srecu na izborima,nezaboravite da bez opozicija nemoze se stvarati nova vlada.Moja porodica ne izlazi na ovakve izbore,iskustvo Sa Tadicem I Dacicam Nas Niko Nije pitao.Socijalisti I Danas vladaju, a to govori od dvehiljadite mi namozemo zbog VAS da se orarasimo Milosevicevog rezima.PENZIJE NIKAD KAO SAD?

  4. STRANKE koje imaju raznolike stavove u vezi boljeg zivotnog standards to upravo daje do znanja ZASTO narod u njihovim namerama neveruje.PENZIJE NIKAD KAO SAD?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.