Tepić: Volela bih da pozdravim učesnike skupa ProGlasa, pa da odem na intenzivnu negu 1foto FoNet Ana Paunković

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić koja 12 dana štrajkuje glađu izjavila je za N1 da su doktori danas zahtevali da je hospitalizuju i da je prebace na odeljenje intenzivne nege, ali da je to ona odbila.

„Ja se sama sa sobom osećam dobro, ali moram da kažem da rezultati nisu baš dobri. Sada sam pod stalnim nadzorom lekara. Analize su pokazale da mi se dramatično menja stanje, da više ne mogu da mi pomognu infuzije.

Rizici za bubrege su dramatično povećani. Lekari su došli da me odvedu na intenzivnu negu. Zamolila sam ih ako postoji način da izdržimo bar do sutra, s obzirom da se sutra ponavljaju ovi apsurdni izbori“, kaže ona.

Dodaje da je jedan od problema i to što više zbog stanja vena ne može da dobije infuziju.

„Vene su krte i ne mogu da se više održavaju na ovaj način“, istakla je Tepić.

Govoreći o sutrašnjem velikom skupu ProGlasa, ona je rekla da bi volela da pozdravi okupljene građane, a da bi posle toga „mirne savesti mogla da ode na intenzivnu negu na oporavak“.

„Ono što smo uspeli je da alarmiramo pametne, racionalne i ispravne ljude koji su bili posmatrači na izborima. To je bio i cilj ovako radikalnih poteza“, istakla je Tepić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari