Tepić: Vučić i Dačić mesecima krili upozorenje SAD o Slobodanu Tešiću

Ostavite komentar


  1. Eeee, ako to veli Čemerika, ondak je to bogamu veoma važno i istinito! Treba da nam se tresu gaće…

    1. Eeeee, sad iskoristiš prednosti on-line pristupa i onda vidiš da je Tešićeva firma Partizan Tech doo registrovana na adresi Maglajska 19, Savski venac. Onda uđeš na on-line pristup Katastru i opala…ima šta da vidiš: porodična stambena zgrada je u vlasništvu Republike Srbije…eeeeeee

      1. Maglajska je ustvari Tešićeva kancelarija. Lično sam radio na tom objektu u finišu a to što piše u katastru su – leđa. Da li država ima svoju mafiju ili mafija ima svoju državu, svejedno je.

  2. Danas sam obišao više pošta u Beogradu. Nisam mogao ništa da završim. Poštar su potpuno, s pravom, obustavili rad. Penzioneri ispred poštanskih štedionica, pokušavaju da podignu svoje penzije-crkavice. Psuju vlast. Znaju da su poštar u pravu. Glavne su im mete braća Vučić, Neša od Beograda sa tatkom, Mali sa bratom, Jorgovnka i Vulin. Psuju gore od AV navijača.
    Nešto mislim, kad bi se sad ovom štrajku pridružili prosvetari, univerzitet lije, vojnici, epsovci i ostali poniženi građani Vučićeva pljačkaša banda morala bi da odstupi. A Ameri su pokazali svima da ovu vlast smatra kriminalnom. Što reče muftija, sad je biti, ili ne biti.: ili mi da preživimo, ili da na oni jašu, dok ne pocrkamo, ili nas ponovo ne bombarduju.

    1. kod mene opet psuju poljoprivrednici, samo na subvencijama po hektaru za vreme vladavine AV zakinuti su za 800.000 dinara. Svako PROSECNO poljoprivredno gazdinstvo koje poseduje 10 hektara zemlje, ranije su dobijali 14.000 dinara danas 4.000. za 8 g. vladavine AV to izadje 800.000 dinara.

        1. Ne može, jer ne da bagra poštene izbore. Ucenjuju, kupuju ljude, angažuju kriminalce i ispiraju mozak sa svih medija. Gde vi živite kada ne znate za to?

  3. Najstrašnija noćna mora svake diktature je u tome što uvek postoje ljudi (ljudi, u pravom smislu) kao što su Marinika Tepić i Aleksandar Obradović. I, oni nisu jedini, ni usamljeni ljudi. Didaktori, a i ti AV, žalim slučaj.

    1. Ako bi bila takva domaćica kakva je „političarka“ iz humanitarnih razloga bi bilo bolje za njenu porodicu, da ostane u politici, odnosno onome, čime se bavi kao „her masters voice“.

    2. A ti nemaš pojma da li si muzičar ili nisi, odnosno posle svakih izbora si ono šta ti kaže onaj koji trenutno vlada.

    3. Takozvanom teoreticaru, legla bi uloga cuvara stada na Staroj planini ali pod nazorom sar-planinaca, u suprotnom postao bi propali ovcar?

  4. Vucic i Dacic nas brukaju gde god stignu, dobro je da nismo pod sankcijama zbog njih i da ambasade u Beogradu postoje uopste, da nisu zatvorene. Vratili su nas u ‘90-te.

    1. Pa,jesu i to auto-putevima…ups…auto-putevi vode u budućnost a ne u prošlost.Moja greška.Dakle…rešenje je da budeš Djikijev ortak,ili rodjak,po mogućnosti šurak,pa da se valja drogica malo,to je budućnost Srbije,a ne pošteni rad.

      1. Moguće da kad bi čovek bio Đikijev ortak, malo bi valjao drogicu. Zato je mnogo bolje da bude Batin ortak, rođak ili šurak, pa da valja drogicu na veliko i da se robom snabdeva u Jovanjici! Kupujmo domaće!

        1. Eeeeeee! Nedostaje to bikovsko keženje kao onog durdubaka u reklami za Jovanjicu im.

  5. Afere ove vlasti ne samo da se gomilaju nego postaju sve vise medunarodne a tuzilastvo i dalje cuti. Pa nije valjda tamo zaposlena samo Z.Dolovac, ili je!

    1. Dobra Vest, Zagorka Dolovac MRDA . Ukinut je kućni pritvor A.Obradoviću…. .
      Istina jeste spora ali je dostižna Vučiću, pravniku od 7 godina studija… .
      Došla maca na vratanca Vučiću… .

  6. Ovi jadnici sto dolaze da vas vredjaju na svaku vasu vest su znak da radite odlican posao u interesu gradjana a protiv interesa kriminalaca i sekte na vlasti. Hvala vam Marinika do neba na tome!

  7. Marnika srpska dika! Hvala vam hrabra gospođo na dokazima i rečima koje snaže ovaj sluđeni narod.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.