"Tokom dobre šetnje se smišljaju najbolji planovi": Vučić sa Kovačevskim prošetao Beogradom na vodi 1Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prošetao se večeras u Beogradu na vodi sa premijerom Severne Makedonije Dmitrom Kovačevskim, koji je doputovao u zvaničnu posetu Beogradu.

„Kažu da se tokom dobre šetnje smišljaju najbolji planovi i vode najprijatniji razgovor“, napisao je Vučić na svom Instagram nalogu uz fotografije šetnje sa Dmitrom Kovačevskim i premijerkom Anom Brnabić.

„Dok sa ponosom pokazujem prijatelju Dmitru Kovačevskom koliko se Beograd izgradio, ramenjujeom mišljenja o širenju inicijative Otvoreni Balkan, EU putu našeg regiona, položaju i perspektivi Zapadnog Balkana na geopolitičkoj mapi Evrope i sveta, ali i o planovima za predstojeće susrete i nove projekte povezivanja“, napisao je Vučić.

Kovačevski će sutra imati zvaničan sastanak sa Vučićem i sa premijerkom Brnabić koja će mu priprediti svečan doček ispred Palate Srbija, i razgovarati sa predsednikom Skupštine Srbije Vladimirom Orlićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari