Trajković: Dijalog vode Aleksandar Vućić i Edi Rama

Ostavite komentar


  1. Čekaj, koji dijalog? Pa ti si bajo potpisao KAPITULACIJU 1999.. Samo u nekom novom ratu (koji bi dobio) možeš to da povratiš. E sad da li zemlja koja je „na štakama, veštačkim plućima, veštačkom srcu….“zemlja gde praktično nema privrede (nema ko da puni budzet)….gde je stanovništvo super staro, sa emigracijom onolikom…. da li takva zemlja može da vodi rat (ratove)? Svako normalan zna da to ne biva.

  2. Imate li vi dokaze za sve ovo sto izjavljujete? Ili pricate i pisete da bih imali sta reci protiv Vucica! Stvarno ste opcinjeni Vucicem i mrznjom prema vlasti! Moracete da argumentujete to sto pisete!!!!

    1. Pozvacemo Seselja da to ‘argumentuje’! On svog Malog najbolje poznaje.

  3. Manjinske nacionalne zajednice samo jedinstvene mogu ostvariti dobre rezultate. Uspeh Srpske Liste na KiM je evidentan. Hašim Tači je pozvao sve Albance da jedinstveno glasaju na proteklim srpskim izborima. Srbi su imali osim SNS i desetak srpskih stranaka koje su razvukli srpsko biračko telo i eto rezultata.

  4. Gospodjo Trajkovic usudjujem se da Vas podsetim da je g. Vucic u svoje vreme (kada ste bili ekstremni nacionalist) bio vas dobar prijetelj i bliski saradnik…zamolicu da se manete Kosova i Metohije…sada ste u Beogradu…casno ste yaradili penziju za sebe i svoju decu..oterali u bakrot Dom zdravlja u Gracanici,..uzivajte na nasreci kojoj ste debelo kumovali sa vasim prijeteljima iz Radikalne stranke i aman ne javljajte se vise…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.