Trajković: Vučić i Tači nude destabilizaciju

Ostavite komentar


  1. Gospodjo Trajkovic, protivite se podeli, a secate li se sta je bilo sa Krajinom kad smo odbili plan Z4? Vas predlog je da deci ostavimo problem Kosmeta,? Bas divno, umesto da im ostavimo svetlu buducnost bez neresenih komsijskih problema, mi im ostavimo kosovski cvor. Nikako!

  2. Gospodjo sta vi nudite to sto su Srbi zadnjih 80 godina napustali Kosovo nije Vucic kriv za to sto su Srbi odlazili . Vi niste Kosovo izgubili vi ste Kosovo poklonili Albancima a iz toga zakljucak mnogo ste svi cenili Decane i ostale Srpske svetinje . Vucic pokusava nesto da spase a vi ste ta Srpkinja koja zna sa nebuloznim kritikama da „ spase“

  3. „…Činjenica da je glupak često i tvrdoglav, ne sme da nas zavede da poverujemo da je samostalan. Već u razgovoru s njim primećujemo da nemamo posla s njim lično, već sa sloganima, parolama itd. koji su ga poptuno zarobili. On je zaposednut, zaslepljen, zloupotrebljen i zlostavljan u čitavom svom biću. On je pretvoren u instrument bez volje i tako je u stanju da čini sve moguće zlo, a istovremeno nije u stanju da ga spozna kao zlo. Ovde leži opasnost od demonske zloupotrebe, koja čoveka može zauvek da uništi…” O GLUPOSTI (Ditrih Bonhefer)

    Činjenica da je glupak često i tvrdoglav, ne sme da nas zavede da poverujemo da je samostalan. Već u razgovoru s njim primećujemo da nemamo posla s njim lično, već sa sloganima, parolama itd. koji su ga poptuno zarobili. On je zaposednut, zaslepljen, zloupotrebljen i zlostavljan u čitavom svom biću. On je pretvoren u instrument bez volje i tako je u stanju da čini sve moguće zlo, a istovremeno nije u stanju da ga spozna kao zlo. Ovde leži opasnost od demonske zloupotrebe, koja čoveka može zauvek da uništi.”

  4. Slažem se sa stavom gospođe Trajković 100%. Ova politika što je Vučić sprovodi prema Kosovu je na nivou šibicarenja na štajgi. Samo što on sakriva kuglicu a mi njegov narod pogađamo gde je. Sramota! Pa koji narod bi ovako olako predao svoju teritoriju??? Pa šta je sa ljudima izginulim za oslobađanje ove teritorije od 1912. pa naovamo? Vučić je 2012. pričao kako su „Žuti“ izdajnici i kako će on poništiti sve što je ispregovarano do tada…a onda sve institucije na Kosovu predao Albancima. Zašto nije rađeno na planskom povratku ljudi? Zašto država u Srpskim sredinama nije gradila kuće i stanove za povratnike? Zašto se nije investiralo u lokalnu privredu? Zašto se nije organizovano krenulo po sudovima a na bazi relevantnih dokumenata u vraćanje otete i privatne i državne imovine od Albanskih uzurpatora, ako je neophodno i u Strazburu? Zato što ova plejada likova i karikatura na vlasti zna samo da se bogati u šemama od narodnih para i da ponavljaju „Vođine“ reći kao parole. A ako neko misli da će u slučaju neuspešnog referenduma ova bulimentu sa vlasti, neka se samo Seti da smo mi daleko od normalne države…taj scenario nije realan… Neka nam je bog u pomoći!!!

  5. Realno rešenje za dugotrajan mir na Balkanu je stvaranje REALNIH država za dva najveća naroda na Zapadnom Balkanu:
    1). REALNA Srbija , sa Srpskom i severom Kosova
    2). REALNA Albanija , sa ostatkom Kosova.
    3). 100.000 Srba na na KiM i 400.000 Albanaca u Makedoniji bi dobili velika ovlašćenja u okviru suštinske autonomije, kao i svoje predstavnike u državnim organima..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.