Trajković: Vučić ni reči o ubistvu Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Vise puta oprobani trik opozicije, a da Vucic kaze nesto o ubistvu Ivanovica, prozvali bi ga istog trena da se u sve mesa.

    1. Davore, ako to sto kažeš stvarno ozbiljno i misliš a nisi dobio sendvič, onda smo već sve izgubili…i moral i ljudskos i pamet a o Kosovu neću ni da ti pričam, i onako ne bi ti ni razumeo. Dodji malo kod nas ( na Srpsko Kosovo), pa onda probaj da pišeš komentare…

    2. Da li vi uooste imate dusu i da li je moguce da ovako hladnokrvno pisete besraman konentar…. Ja bih se bojala na vasem mestu!!!

  2. Momčilo Trajković, Kosmetski Srbin starosedeoc koji živi na KiM, od ranije i sada na značajnim funkcijama, Svaka čast Trajkoviću, apsolutno ste u pravu. Vama Vučićeva Srpska lista drži predavanje o patriotizmu, a Briselskim sporazumom teritprijalno celo KiM je predato-poklonjeno Albanskim muslimanima! Umesto što Vas optužiju za izdaju bolje da su Briselski sporazum dostavili Narodnoj skupštini na debatu-raspravu da vidi narod ko je predao KiM i ko je izdajnik. Sve je tačno što kažete, i za Olivera Ivanovića, samo dve stvri nisu razjašnjene: Prvo, zašto je Vučić nakon terorističkog ubistva Ivanovića na TV uzbudjeno izjavio, citiram: Ko je imao interes da ubije Olivera ako nisu to oni koji su za zamrzavanje Briselskog sporazum? Neka se reprizira TV izjava da se podsetimo? Drugo, po čijem nalogu i ko je nagovorio Oliverovu suprugu Milenu da se Oliver skloni van Kosova i sahrani u Beogradu, i njegova porodica iseli? Ubedjen sam da ni jednom Srbinu na KiM nije na pamet padalo da se Oliver sahrani u BGD. To je uradjeno iz političkih razloga da se Srbi ne okupljaju na albansko Kosovo po Briselskom sporaumu (politička diverzija da se demorališu Kosmetski Srbi). Zato Vučić nije bio u Mitrovicu na posmrtni ispraćaj Oliveru, nije bio na sahrani u BGD, nije bilo TV prenosa sahrane (samo 20-tak sekundi izveštaja u vestima na (samo) jedan TV kanal)? …

  3. Svi dobro znate ko vodi istragu,i ko ce uciniti sve da se ona oduzi. Ne budite vise licemerni. Na KiM ne rade institucije,posebno kada su srpske zrtve u pitanju.

  4. Где су Вучић, Ђутић и Стефановић да реагују. Јесте да председник није успео ни метар да добије после 6 година преговарања али сад је таман уложио напор да у наредних пар дана испреговара да замени нешто наше за наше а Трајковић ће изгледа да му упропасти план

  5. Kako su bedni i jadni ovi stakori botovski iz SNS kada brane svoga vodju licemera i govnarka.
    I dali stvarno ima jos naivnih ljudi da mogu bilo sta da poveruju vucicu psihopati .
    i bez lupanja minusa vi iz sns bez mozga sto ni puno ime nesmete da napisete nego vas placa sns da baljezgate.

  6. Da od Kraljeva je vec napravljeno Kosovo uz postovanje svih muka i beznadja koje je zadesilo prognani narod.Problem je drugi,sto tajkuni i kriminalci sa severnok dela KiM pod sumnjivim okolnostima i privilegovanim pozicijama kupuju nekretnine u Kraljevu i okolini

  7. Ko se uhvati u kolo sa djavolom, postaje tog djavoljeg kola deo. Prema tome gospodine Trajkovicu niste bas Vi isuvise naivan politicar da ste bas sve poverovali Aleksandru Vucicu a mozda i jeste posto ste koliko se dobro secam „saucestvovali“ svojevremeno u dovodjenju na vlast Slobodana Milosevica. Tako da vas „srbe“ sa Kosova koji ste ostali tamo gde ste sada ni malo nije „zao“ posto ste oduvek bili u „djavolskom“ kolu tako i sada u Vucicevom kolu. Dokle da se „busate“ u junacke grudi kako ste jedino vi sa juga bogom dati da cuvate srpstvo na Kosovu i METOHIJI – tako kako ste ga do sada „cuvali“ vidi se iz prilozenog. Ostavite ove Vuciceve „Srbe“ sa njegove „Srpske ( kobajagi ) liste“ da zavrse zapoceto posto su oni direktni igraci iz Vucicevog „djavolsko-izdajnickog kola“, koje je i prouzokovalo da se Oliver Ivanovic skloni ( mucki s ledja ubije ), posto je ocigledno dosta toga znao i video zato je tom „DJAVOLSKOM KOLU“ sa juga Srbije i smetao. Riba SMRDI od glave ( Beograda ) a ne sa repa ( Kosovske Mitrovice ), svima je normalnima jasno, a vama gospodine ili druze Trajkovicu ?

  8. Nisam nikakav bot ali imam dosta godina da pamtim rad gospodina Trajkovića dok je bio VLAST na KiM. Znam da su se Srbi sa KiM više plašili Mome Trajkovića i njegovih satrapa nego Šiptara. On je dole izigravao Boga i dosta je doprineo da ionako već naelektrisana atmosfera postane buktinja. Sad ovo njegovo ‘povampirenje’ u polizici može da prođe samo kod dece koja ne pamte događaje od pre 30god.

  9. Pretera ga. Vucic,pa ni jedan covek ne moze preko noci da Srbiju digne na noge, posle onih koji su nas doveli do dna. Resava se problem jedan po jedan.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.