Trajković: Znak početka kraja Vučićeve vladavine

Prozvani opozicionari komentarišu za Danas javnu najavu gradonačelnika kosovskih opština da će ih posećivati po kućama

Ostavite komentar


  1. Bravo Rado, hrabra i odvažna žena, muškarci stidite se, održala vam je lekciju.
    Ali vidite, odrastao sam na Kosovu, poznajem tamošnje prilike, većina je prilično nepismena, zatucani i puni predrasuda, ovakvi kao Rada i kao što je bio Oliver Ivanović su debela manjina, zato je Vučić na Kosovu toliko dominantan, nepismena, udvorička i za male pare potkupljiva tzv elita. To vam je istina o“svetoj srpskoj zemlji“, prilična beda, ekonomska i socijalna, a vi i dalje verujte u mitove, ali niko od verovanja u laži nije imao koristi.

  2. У јесен ’93 мислио сам да ће Милошевић коначно изгубити изборе јер је била катастрофална ситуација (неслућена инфлација, празни рафови у продавницама, криминал на све стране…) кад он победи са преко 60% гласова и остаде на власти још 7 дугих година. Иако се чини да је Вучићев крај близу плашим се да није тако јер о томе одлучују они споља, ма како то погрешно звучало, а њима ће такав Вучић бити потребан све док не обави мисију и не „одради“ награду у виду још једног мандата. Дај боже да нисам у праву.

    1. Živim u Štugartu (Nemačka), pratim njihovu i našu politiku, kao i stav nemačke javnosti. Vučića su otpisali kao nepouzadanog partnera, manipulatora, a najviše zbog lažnog pristupa ka Evropskoj uniji, nepoštovanja preporuka (za Nemce nezamislovo i neshvatljivo neodržavanje obećanja). Kosovo je samo nastavak ove prakse. Vučić naslućuje da posle predaje Kosova, sledi njegovo puštanje niz vodu, te zato vuće panične poteze jer nema rešenje za njegov ostanak na vlasti što ga u suštinu samo to interesuje kao i Miloševića.

  3. Svaki komentar sto napisem napisem ga sa dobrom namjerom, mada mnogi moji komentari nijesu objavljeni jer ocito je da moderator ne razumije poruke komentara…..
    Srpski narod je prevaren od strane Milosevica i njegove garniture politicara da moze i da hoce da napravi Veliku Srbiju. Medjutim nije mi jasno kako je moguce da Srpski narod vjeruje Vucicu i Dodiku koji TRGUJU Srbijom i interesima srpskog naroda za licne interese. Kako je moguce da su Srbi izabrali za presjednika prvo Nikolica pa onda Vucica, prvi cetnicki vojvoda a drugi cetnicki sekretar. U normalnoj i pravnoj drzavi svi rukovodioci Srpske Radikalne Stranke su trebali biti osudjeni zbog ratnih desavanja u najmanju ruku zbog ratnohuskacke politike i propagande koja je i dovela do progona Srba iz Hrvatske….
    Srbija je morala da IZ KORENA promijeni sve ratnohuskacke i ratnoprofiterske politicare, da se drzi Rezolucije SBUN 1244, da priznade greske iz proslosti kako bi povratila ugled i povjerenje medjunarodne zajednice kako bi joj pomogli u sprovodjenju RSBUN 1244…..
    Srpski narod se bavio ratnim zlocincima, njihovoj zastiti a interese razvoja Srbije i njenih gradjana pacili pod noge odnosno tepih.Srpski narod je dozvolio da se rani zlocinci OTKUPLJUJU, svoju slobodu i interese ZA SLOBODU SRBIJE I SRPSKOG NARODA.
    Srbija je TEBALA da osnuje medjunarodni sud pravde u Beogradu, da pohapsi i osudi sve svoje ratne zlocince, profitere, pljackase itd itd, a onda da raspise medjunarodne potjernice za ranim zlocincima iz Hrvatske, Bosne, Kosova i Crne Gore. Dakle sa pravednim sudstvom i policijom i pravednim sudjenjima siguran sam da bi Srbija dobila podrsku cijelog svijeta i SACUVALA Kosovo u svom sastavu (ili kako rece Dodik netrebaju nam toliki Albanci)… Kako ti netrebaju gradjani Srbije i srpska drzava jadni Milojade Dodiku….???
    Hele nejse mozda je sad sve kasno……

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.