Tri pitanja Rade Trajković za Vučića u vezi barikada 1foto FoNet Milica Vučković

Rada Trajković, savetnica ministra za zajednice i povratak u vladi Aljbina Kurtija, objavila je nakon današnje konferencije za novinare predsednika Srbija, tri pitanja za Aleksandra Vučića u vezi barikada.

„1. Zašto se Srpska lista “pravila naivna za četiri baze” na severu? 2. Zar za potencijalnu “katastrofu sa NATO” nismo znali pre nego što smo nahuškali narod na barikade i digli borbenu gotovost? 3. Šta je zapravo bio cilj barikada i čiji (privatni) interes?“, napisala je Rada Trajković na Tviteru, i postavila deo izveštaja Nove.rs kao ilustraciju.

Tokom krize na barikadama, sredinom decembra, Rada Trajković je zadržana i u odlasku na Kosovo, na sastanak sa ambasadorom SAD u Prištini Džefrijem Hovenijerom, i još duže u povratku u centralnu Srbiju.

Sa prelaza je prevežena u bolnicu u Prokuplju. Državni organi nisu dali zvanično objašnjenje ovog zadržavanja, a Rada Trajković, koja je po struci lekar, objavila je fotografije modrica, tvrdeći da su posledice toga što je skoro 24 časa provela na prelazu na Merdaru.

Vaparlamentarna Srpska radikalna stranka Vojislava Šešelja objavila je na Jutjub strani navodne podatke, o tome gde rade troje odrasle dece Rade Trajković.

Ona je posle toga na Tviteru objavila da je došlo do neobjašnjivog zadržavanja njene ćerke na aerodromu Nikola Tesla, ali da je uspela da se vrati u London.

I Rada Trajković i Aleksandar Vučić su 90-tih bili visoki funkcioneri, poslanici i ministri Srpske radikalne stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari