Trifunović: Izvinjavam se Mađari, to je bio lapsus

Ostavite komentar


  1. Molim gospodina Trifunovića da nas ostavi na miru i da drži svoj nos tamo gde mu je mesto.

    1. Koga vas?
      U čije ime govoriš, u ime podanika A. Vučića , ili svoje porodice?

    2. Da, Sergej treba da poradi na recniku. Srpski jezik je bogat i postoji bolji nacin da se iskazu misli i stavovi, ali….
      Sergej ima tu iskrenost, tu energiju, koja pljusti iz njega, taj njegov nacin da stvari direktno predstavi bez filovanja, i gadja pravo u metu. U potpunosti ga podrzavam.

    3. Svaka čast na komentaru. Gospodin Trifunović nema pojma o multikulturalnosti, s obzirom da živi u Beogradu…,

      1. Da, svaka cast, botino. Valjda ce te povesti 19. u Beograd, pa razgledaj malo i upoznaj se sa svetom.

    4. Molim vas da definisete ko ste to „vi“ i sta vama daje za pravo da odredjujete gde je Gosn. Trifunovicu mesto? Ko vam je dao to pravo i zasto se to sto pricate kosi sa normalnim demokratskim pravima?

      Hvala.

      1. Mi smo oni za koje je vojvoda u skupštini Srbije izjavio da ima dovoljno bandera od Beograda do Budimpešte da nas sve obesi.

    5. A zašto „opozicija“ ne napiše nov zakon o medijima i ne saopšti ko bi trebalo da bude u REM-u?

      1. Verovatno je tek sada shvatio koliko je brdu gluposti izgovorio na mitingu pa je tek sada toga svestan.

      1. Pa videlo se da je bio lapsus. Pustite snimak pa cete videti da je usred reci „Madjari“ Sergej prekinuo glas. Posto je gledao u telefon gde je ocigledno napisao teze za taj govor, moguce da mu je neka sns krtica ubacila tu rec „Madjari“. Pogledajte snimak pa cete videti da se i on sam iznenadio otkud da kaze Madjari. Secate se kako je Vuk Jeremic dva puta izjavljivao kako nece Merkelova da primi Vucica a sutradan objave kako Vucic ide u pisetu Merkelova i isto tako je Vuk rekao kako Putin nece da primi Vucica i kako se protivi da se Vucicu uruci order a posle dan dva objave da Vucic ide u posetu kod Putina da mu ovaj uruci orden. Pa to je bre krtica odradila pisao, kaze Jeremicu to u poverenju ovaj odmah to izjavi i ispadne da lupa gluposti.

    6. Beli trk u kujnu po lukac i ekstra parizer.Vec te zamisljam kako sve to drzis u ruci,stojis ispred slike prvorodjenog i kazes glasno:Hvala precedniku na luku,lebu i salami.

    7. Trifunovic je rekao samo istinu o ovome sistemu i diktatoru koji junistava Srbiju. Izvinio se za lapsus i to isto toliko govori da je covek, nasuprot bagri koja je na vlasti kojoj nista nije sveto!

    8. I pusti vas botove da sa svojim vrhovnim botom, AV, i dalje pustošite Srbiju? Neko je morao da vam kaže da ste na izlazu iz vlasti i pred ulazom u sud naroda! Džabe autobusi, ďžabe moranja na gomilanje, ne da ste sve rekli, pokazali ste svu nemoć i neznanje a pljačkanje zemlje sve vidnije!

  2. Sergej, hvala, bio si divan. Potvrđujem da je bio lapsus, slušao sam svaku tvoju reč i baš tu si zastao i zbunio se.

  3. Pa naravno da je bio lapsus.Mada smo mi mislili da je ono „Hoce da nam useli Sirijce, madjarske Sirijce:):):)

  4. Zaista se bojim da ce Trifunovic uvredama i svojim neodmerenim ponasanjem navesti mnoge da odustanu od protesta. Pitam se posle njegovih mastupa u Novom Sadu i sada u Beogradu za koga on zaista radi?

  5. Nisam siguran šta je rekao ali mislim da je pominjao 100 Mađara za jednog Srbina, ili tako nešto. Nešto mi ovo poznato?

  6. Pričajte šta hoćete, ali Sergej jedini pokazuje političku zrelost a svega par meseci je u politici! Čovek se izvinio i javno priznao da je napravio grešku, to je nešto na šta ljudi čekaju godinama da se desi od strane drugih opozicionara. A da ne pričam da se Mađari nisu ni uvredili jer Sergeja ne uzimaju za ozbiljno, a nekim drugim je ovo još i ispalo cool! Sve u svemu odličan marketinški potez.

  7. Jesam li ja jedina osoba kojoj ne smetaju njegove psovke? Covek je takvog temperamenta, zustrog
    ..Bolje su njegove psovke od njihovih fabrikovanih lazi. Eto vam Stefanovic. Ne psuje a laze kao pseto. Pozdrazumeva se i Firer, laze cim zine. Psuj Sergej, psuje cela Srbija naglas!

  8. Sergej bi morao da poradi na sledećem:
    – da prestane sa psovkama, makar bile duhovite,
    – da izbegava lapsuse i vređanje okolnih naroda i njihovih vođa (kakvi god da su),
    – da prestane da bulji u mobilni dok se obraća narodu,
    – da ne ističe kandidaturu za bilo koju poziciju.
    Cilj pre svega mora biti smena vlasti i sloboda govora, zatim jačanje sudstva, a uz to uređivanje administracije i zaustavljanje emigracije. Pa tek onda lustracija.

    1. Govor je citao sa telefona zato Vam se cini da bulji, on zapravo cita sto je ok, nisu svi prvorodjeni fa izmisljaju na licu mesta!!!

  9. A ja molim gdin.-a Trifunovica da nastavi u „istom ritmu“,jer je (po mom skromnom misljenju) pravo osvezenje na „politickoj mapi srbije“ !!!! Zasto ?? Pa kao prvo: nikad’ nije bio u,deo,pri vlasti. Kao drugo: jedini je „politicar“ ( ti navodnici su tu jer je jos „zelen“),koji je u obracanju gradjanima rekao i naglasio,da ga „oteraju u tlpm. ako ne uspuni data obecanja. Bas se slikovito izrazio (sto mi se dopada,jer mi je laznih moralista,jos od 1987 god. pun k…fer ). A treceg neeema,jer je sve receno. Za nas koji smo “ u politici“ tj. bavimo se lokalno,pratimo lokalno i globalno,dajemo koliko mozemo evo vec 35 godina,je S.Trifunovic onaj koji ce da podrzi „boljeg“ od sebe,jer je svestan svojih nedostataka i mana. Malo li je ??? A ako nas i on izigra (kao…da ne nabrajam,dugo bi trajalo), i uzalud potrosi jos ….koliko godina,neka bar ugasi svetlo !!

  10. I pusti vas botove da sa svojim vrhovnim botom, AV, i dalje pustošite Srbiju? Neko je morao da vam kaže da ste na izlazu iz vlasti i pred ulazom u sud naroda! Džabe autobusi, ďžabe moranja na gomilanje, ne da ste sve rekli, pokazali ste svu nemoć i neznanje a pljačkanje zemlje sve vidnije!

  11. Pomisli covek da je Sergej glavni glumac Vucicevog filma. Nastavi li sa svojim premijerama prepolovice proteste.

  12. Trifke sigurno nije mislio to sto je izletelo ,a njegova miso je bila da ne treba od Orbana uvoziti demokratiju izletelo izvinio se,podrzavate Hrvat iz Vojvodine kad smo kod toga kad je nama Hrvatima nudio sendvice ali ne za miting vec za odlazak do granice sa Hrvatskom vuk dlaku menja ali cud nikada.

      1. Dva sendviča za gos… zamalo ne napisah gospodina, lika i dva za likinje.

  13. Sergej bas cesto ima lapsuse, takve greske se ne zaboravljaju. Bolje da nastavi da se bavi glumom tamo ima manje gresaka, nije politika za njega.

  14. Trifunovića je neko podučio da treba da se izvini jer je to „politički korektno“, on sam to ne bi nikad mogao da smisli, garantujem da se našamarao nečim pre govora pa da i ne zna šta je sve izbljuvao

  15. Dragi moji sugrađani,da li je moguće da ovaj čovek ovakvim rečnikom i ovakvim govorima može iole kulturnog i pametnog čoveka ubediti u ispravnost svojih reči. Neverovatna je glupost odvog čoveka,zašto pokušava da kroz neku njegovu politiku i neko njegovo angažovanje ubedi ljude da su njegovi stavovi mnogo bolji od stava većine.Ovom čoveku nije mesto u politici to je trebao odavno da shvati ili su mu to trebali oni drugi,pored njega,reći.No zašto bi mu rekli kada njima odgovara da se on kompromituje,onda će ih biti manje u trci za vlast.Bravo za glumca,samo neka nastavi sa ovakvim govorima,lupetanjem,svima čini dobro.

  16. E takav Vam je to i partner čim je izgovorio onakve gnusne stvari, sramota je što uopšte i uzima mađarsku nacionalnu manjinu u usta.

  17. Zadojen si mrznjom, ne verujemo da je to bio lapsus, nego ti je sada naredjeno da se izvinis od strane tvojih opozcionih lidera.

  18. Ovakbog glumca nismo imali od Leke i Raleta.
    Mali se uplasio nece ih stici pa dao gas sa uvredama.

    1. Nisi u pravu profesor Rale nije los on je ocajan.
      Mos misliti kako uci studente.

      1. Vama botovima nije ovde mesto. Niti shvatate niti razumete pametne ljude. Ko si ti da komentarišeš Raleta,jadniče?

  19. Nisam primetio da se nesto povoljno desilo …Bojana i Rale uce decu ugledali se na Sinise K..

  20. Dislocirati ovog čoveka sa javne scene, užasno nas sramoti svojim ponašanjem i rečnikom

    1. Ti mora da si jako fin,jezički i moralni čistunac. Vidiš,mene sramoti AV,jer toliko laže,glumata,vređa,demagogiše,podržava na mala vrata ratne zločince,da svako ko ima imalo integriteta dobije transfer blama kad ga sluša.

    1. Ajde…užas…a onaj Sns jadnik iz N.Bečeja,to ništa…nema veze,pričao vic.

  21. Sergej i njegove nepromisljene izjave. Valjda ce se ovaj covek dozvati pameti i prestati da iznosi takve izjave.

  22. „Mađarski pokret“ je podržavao njega, i on je sad napravio „lapsus“ … Ha-ha-ha, stvarno on nikad nije učio historiju…

  23. Sad treba da ti Ervin Katona opali jednu samarcinu i da lepo podneses ostavku. Izvinite Madjari, budale ko budale.

  24. Volim Sergeja jer je jedini od opozicionara shvatio da se Vučičijevom vulgarnom i bahatom rečniku moža parirati samo još vulgarnijim i bahatijim stavom. Da, STAVOM!

  25. Loša ti predstava Trifunoviću ali i izgovor, svi smo čuli tvoje baljezgarije.

  26. Po mnogo čemu si dokazao da si lud i to je najbolje da sam priznaš, a ne kako kažeš i lažeš „desio se lapsus“!!!.

  27. Zna se zašto je Sergej na skupovima? Da obezbedi pivo i puno „lepih, poučnih izjava“ !

  28. Kako uopšte ujutru ovaj čovek može da se pogleda u ogledalo. Beda jedna od čoveka

  29. Koji je Sergej lazovcina i prostak,samo se ti tesi svojim laznim izjavama.

  30. Milsim da je Prvorođeni oduševljen Sergejom. Pored ovoliko autogolova, budućnost sendvičarske Srbije mu je osigurana.

  31. Sergej Trifunovic je jedna prostacina koja ne postuje ni svoje najrodjenije ,a kamo li nas obican narod i njemu da pruzim podrsku-NIKAD.

  32. Postoje mnogobrojni lapsusi. Najpoznatiji je LAPSUS LINGUAE. U konkretnom slučaju mamo međutim, LAPSUS MENTIS. – omašku uma.

  33. Lapsus malo sutra ,taj il je bio pijan ili nadrogiran pa da lupa i vredja sve redom.A sigurno je mislio to sto je rekao.

  34. To nije nio lapsus! To je bila uvreda!! Ne izvlaci se gnjido!
    Dobro si se setio da se izvinis narodu koji je nas prijatelj i koji zivi sa nama i pored nas!

  35. Koga ovaj Sergej predstavlja majko mila. Bezobrazan, nasilan huska srbe na srbe psuje nacionalne manjine … e muko mukina.

  36. Pa stvarno je sirovina, nema šta, baš mi je žao.
    Ovako je simpatičan čovek!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.