Trifunović: Milošević je bio dostojniji protivnik, ovi danas su presmešni

Ostavite komentar


  1. Moj deda je uvek govorio – sačuvaj me bože od glupog neprijatelja.. ALI OVI NA VLASTI SU DALEKO OD GLUPIH..SVE IM MOZES PRIPISATI-ALI DA SU GLUPI NISU..cak sta vise,a to su pokazali kada su opoziciju potpuno razjedinili i u smerili jedne na druge.Cuvaju svakog coveka,sklanjaju iz vidokruga medija i javnosti a zadrzavaju ih ne kao balast vec ih cuvaju od njih samih.Dakle klasican kadar za funkcije i ne traze vec se oslanjaju na poslusnike.. a preko njih drndaju javnim dobrima i privatno se bogate.E sad ih potceniti stvarno je smesno.. i jos nesto ..iznad milosevica su koji je stvarno sirovo i surovo vladao..jedino bio neoprezan nije verovao da se moze skloniti..ovi znaju da mogu leteti.. dakle cekat ce kontru..zadatak PSG a JE DA REALNO OBJEDINI DOBAR DEO NARRODA SA OPOZICIJOM ,NADJU NOVA LICA NOVE PROGRAME I i planove rada za dugo cekanje na smenu.. mogu dosta da nauce od vlasti koja praktikuje rad od vrata do vrata…a vlast je dovoljno pametna da moze uvesti slobodu medija a da bude privremena..

  2. Svaka cast za Sergeja
    Njegove izgovorene istine bahatima koji „svasta“ rade
    Zlata vrede…
    Urusene institucije ce graditi pametni a ne ovi say kupljenim diplomama I bez radnog iskusva
    Obuku odelo, stave kravatu I u kabinet zevaju u plafon, jer nista neznaju da rade

  3. Setite se MILOSEVICEVIH reci kad je 1989 godine izbila revolucija u Rumuniji ,komentar mu je bio – A sad svi na svoja radna mesta. Previse je slicnosti posle 20 godine . Mislite o tome.

  4. Biće dobro ako vučić i njegov režćim odu bez krvi. On je apsolutno spreman na sve, Nastoji da zauzda ono što je od vojske još ostalo i policiju, a verujem da u njihovim redovima ima ljudi koji umeju i hoće da razmišljaju, da se neće prodati bolesniku za sendvič, kilo jagnjetne i ‘ladno pivo ili prazna obećanja o platama i stanovima, i da neće okrenuti oružje protiv svojih porodica i naroda ako im ovaj to naredi, a mogao bi. Ne verujem da oni ne mogu da vide totalnu nesposobnost, diletantizam, laži, prevare i nadasve otvoreni kriminal, nepoštovanje Ustava i zakona vučića i njegovih neukih, neobrazovanih, primitivnih slugu s kupljenim diplomama pozapošljavanih u državnoj i lokalnim administracijama.
    To što su i vučić i njegove sluge od državne administracije do lokala svesni da će morati da odgovaraju za kriminal i svo zlo koje su nam naneli, otežava stvar ali ne utične na konačan ishod, bez obzira na način na koji će do njega doći, nadam se uskoro.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.