Trivan: Beograd nije bio najzagađeniji grad na svetu

Ostavite komentar


  1. Šta ima mi da verujemo svojim očima i čulu mirisa, kada imamo takve kao što si ti i tvoji nadređeni.

  2. E moj Trivo. Popij jednu sa predsednikom i nastavi da lažeš. Vetar je duvao iz pravca Smedereva i to truje beograđane. Ti nemaš petlju da to kažeš – pa onda bar čuti. Vinča, Smederevo i Beogradske elektrane su otrovi za Beograd, kao i Obrenovačke elektrane. Pričao si o automobilima i autobusima. Sada kada ih nema se jasno vidi odakle stižu otrrovi.

  3. AJDE ,BIO JE DRUGI I IZGUBIO U FOTOFINISU.SRAM DA TE BUDE ZBOG PORODICE

  4. Neverovatan lik. On odgovara lazima na nepostavljeno pitanje. O svim neophodnim pitanjima ni jedne jedine reci.Cak ni da slaze. Fenomen !

  5. Trivan: Beograd nije bio najzagađeniji grad na svetu-već u Univerzumu!

  6. Da li znate koliki bes stvarate svojim nastupom? odira ta količina besa zbog potcenjivanja i pljuvanja po intelektu, tada će korona biti mala maca.

  7. Kad bezobrazluk nema kraja ,koje izvrtanje .Koliko puta je Valjevo nilo najzagađenije u Evropi kao i Kragujevac,ali se gledaju samo glavni gradovi.

  8. Gospodine Trivan lažete i sebe i svoje najbliže…nadam se samo da to ne radite svesno

    1. Laže sebe jer kad se pogleda u ogledalo vidi šta je zagađenje uradilo….

    2. svakodnevim citanjem komentara vidim da su gradjani srbije veoma ogorceni na danasnju vlast a oni ipak sede i dalje u svojim foteljama,kako je to moguce???

  9. AirVisual čita podatke sa mernih stanica koji su dostupni. Ko laže onda? Merne stanice ili aplikacija koja čita podatke sa mernih stanica?

    1. Lažu dušmani.
      Eno Vinča ne gori nego „samo ponekad“ i to „kontrolisano po najvišim standardima“….

  10. A mozda I iz vazduha….cime nas to zasipaju…aluminium mozda..? Ili nekom Slicno sranje…!?

  11. Blago nama sa njima! Čak i da je bio drugi, peti ili dvadeseti najzagadjeniji grad, to je opasno i Trivanu ne dolikuje da daje takve izjave, nego neka yasuče rukave.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.