Troje poslanika napustilo DJB i njihov poslanički klub

Ostavite komentar


  1. Pitanje samo dana kada će Radulović ostati sam u stranci! Očigledno njegovu "viziju" ne dele mnogi u DJB pa stoga "razlaz" je i više nego potreban!

  2. Treba biti precizniji – Jovan Jovanovic, doskorarsnji ambasador Srbije u Indoneziji /postavili ga V.Jeremic vlada DS/, a prethodno aktivan clan G17 i radio u kabinetu potpredsednika vlada M. Labusa. To su cinjenice iz biografije, ne treba se stideti, ali i on i mediji treba da ih navode radi celovitog prikaza

  3. SNS rovari gde stoiigne, ponude su sigurno na desetine hiljada evra. Ovo je i dokaz da kadrove DS-a i G17 NIKADA ne primati u pokret. Pokazalo se na ovom primeru da im je ipak novac i svoj lični interes na PRVOM MESTU. Mnogo su sada dobili, to je sigurno.
    Saši Raduloviću PODRŠKA. Zna Saša da je put do uspeha težak! Samo hrabro. DOSTA JE BILO!

  4. Glasao sam za D je B na prošlim izborima ,,to mi je delovalo najpametnije .Ne kajem se ali od toga koga podrže zavisice moja dalja podrška ..U palament vas je i dovela nekakva građanska opcija i bio bi red da je podržite a vi nešto kalkulišete tražite nekakav dogovor,,,kako vididim odoše vam poslanici kod Jeremića ..hocete li i vi ili čete podržati onog koga treba da podržite

  5. Siptomaticno je da nisu pre svega iscrpljene sve demokratske procedure. Zbog cega nisu sacekali da se unutar stranke, na predstojecoj skupstini postave ova pitanja javno?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.