Tužena Marinika Tepić traži veštačenje ugleda Ivice Dačića

Ostavite komentar


        1. Igor
          Teško da idiot, navodno Srbin može nešto smisleno da napiše!
          Igore …nije li te sramota?

      1. Izgleda da samo u Srbji ugled političara raste što veci broj stranaka promene i što više pljuju jedni po drugima!!

  1. I na sudu da se Koferce izjasnjava na Engleskom, a i da mu se zabrani pevanje. Vestacenje „ugleda“, da nije tuzno bilo bi smesno

      1. moto botova kosovo republjik.To je rezultat iz bele kuce i vi se jos hvalite.Da nije sns ne bi znali koliko budala ima u srbiji

  2. Ako je sve ovo tačno onda bi moglo drugačije da se preformuliše. Zašto ova četvorica moraju da plaćaju državi za otpriznavanje??!! To je reket od strane države!!! A zašto oni plaćaju?? Da bi mogli da rade šta hoće. Vrlo prosto i jednostavno!!

  3. Kako je ofanzivno krenula jos ce mu podici rejting , ispasce da nesto i vredi kao nekakav socijalista,Veci je socijalista Vuk Draskovic od pomenutog.Svaki cestit socijalista se stidi njega.Takodje i Vucic ali pritiscu ga Rusi da mu da neku milostinju u Ministarstvu..

  4. S obzirom da je Dacic na najvisim funkcijama u Srbiji vec vise decenija, za vestacenje njegovog ugleda da se iskoriste svi relevantni-gradjani Srbije sa pravom glasa.Potrebno je organizovati sakupljanje potpisa za izjasnjavanje glasaca-da se izjasnimo-Dacicu ne moze da se narusi ugled(jer ga nema)!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.