Tužilaštvo primilo zahtev da se Aleksandar Vučić sasluša u slučaju ubistva srpskih mladića u kafiću „Panda“

Čeka se odluka Tužilaštva o zahtevu da se u istrazi o ubistvu srpskih mladića u Peći 1998. sasluša predsednik Srbije

Ostavite komentar


  1. Tuzilastva kao i sudovi se redovno zatrpavaju kojekakvim glupostima i onda se svi cudimo sto postupci traju 100 godina i ne zavrsavaju se.

  2. Mozes misliti… otisli do pisarnice i predali ispisane gluposti… stvarno ova opozicija misli da su ljudi budale

  3. Koliko god zeleli da Vucicu pripisete svo zlo ovog sveta, necete uspeti!
    Jos jedan jadan pokusaj degradiranja predsednika!

  4. E pa sad, ovo je nezahvalno.Ako nisu umešani albanci treba to i reći, zar posle toliko godina da se nesazna ko je počinio ubistvo.

  5. A.Vučić nikad neće biti saslušan dok se ne promeni vlast, pod obrazloženjem da nema osnove za saslušanje.

  6. polako polako se ide ka tome i saznaće se prava istina i ko su ti sto pobiše te mladice, a isti su poslužili tome da ,,su sela i ko zna koliko nedužnih albanskih gradjana ,muško žensko deca,, pod ,, ciljem osvete za ovim ,, bilo pobijeno…jel se kao svetlo…sve ce to polako dolaziti na svoja mesta..i jos nesto ..polako cei isplivavljati to …hapšenje nedužnih pa suđenje tim ,,nedužnim,, albancima,, koji su kasnije oslobođeni……samo nek se pokrene s mrtve tačke…..a za ove oni su ovo učinili nema iko pravo pa ni država da ih štiti…nema….

  7. Sto bi buzonja rekao Ne smem ni da pomislim i kom pravcu ide istraga ko je pucao i zašto….Pametnom dosta!!!!Jednom sam čak i napisao neki kom.o tome i mene jeza hvata kad pomislim da smo dotle išli..

  8. Botovi, kad se desio taj zlocin, vaš šef je bio na funkciji u Vladi SRJ. Razumem što ste se usplahirili za šefa, ali treba da se plašite nečeg drugog. Otkriće se šta je sve naša služba radila dole na Kosovu, pa posle nema da smete da spomenete „nezasluženo bombardovanje“.

  9. Ja ne znam sta se toliko zapelo samo za Pandu? Panda je samo jedna epizoda koja pretstavlja klasicni modus operandi spskog politickog etabilissementa. Ima ne samo po Kosovu, nego i sirom rahmetli SFRJ dosta toga sto nosi rukopis Srpske tajne sluzbe odnosno njenih pripadnika. Mucko i podlo ubistvo gardista na Topcideru se ne moze pripisati Albancima pa su se brze-bolje „medjusobno poubijali“.

  10. Vucic se sam hvalio da zna ko su ubice. Imace priliku da ti potvrdi na sudu. Zasto ste vi botovi tako uzrujani?

  11. Kakva panika botova? Pa vaš śef se sam hvalio da zna ko je ubio tu decu! Čim ste se vi ovoliko uzrujali mora biti da je nešto, mnogo viśe od uobiĉajenog, trulo u vašoj sekti? Hm?

  12. Polako. Ne verujem da su botovi razumeli šta ste Vi hteli reci. Tj da ste istinu rekli.

  13. BOTOVI TAKO ĆETE I VI ODGOVARATI NARODU KA STO CE VAS LIDER AV. USA I ZAPAD GA DNEVNO I PO 100 PUTA SPOMENE KAO DIKTATORA I KRIMINALCA.. ZA SVE IMAJU DOKAZE I ZA VAS BOTOVE KOJI STE IMALI MATERIJALE KORISTI… RADIKALI PROPALI…

  14. AV. JE DIKTATORA KOJI JE POKRAO SRBIJU I STVORIO DRŽAVNU MAFIJU ALI USA I CIA POSLAĆE IH U HAG

  15. Mislim da je jedino važno utvrdti
    Ime nalogodavca…potom je jednostavno dodati prvom imenu I imena izvršilaca!!!

  16. Kad mu je to odgovaralo onda se preko svoje PR službe na Pinku hvalio kako on sve zna i sve može a danas su se okolnosti promenili i nije voljan više o tome da govori što neizbežno zahteva angažman ovoliko botova da se stvar skloni u stranu. A uostalom, on i nije navikao da odgovara na pitanja koje sam ne postavlja. Znači od njegovog svedočenja nema ništa. Bar ja ne znam sudiju koji bi prihvatio zahtev i dozvolio njegovo svedočenje dok je ove vlasti. Kad odu sa vlasti, a to će biti vrlo brzo, živi bili pa videli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.