U 12 džakova sa izbora u Šapcu različiti listići

Upravnom sudu dostavljeni džakovi sa glasačkim listićima iz Šapca

Ostavite komentar


  1. A sad da kaze kako, ko, …ma sve detalje oko ovog falsifikata, i u mardelju za primer na jedno 10 godina i da nadoknadi sve troskove. Pa ce iduci u poslu dobro da se zamisli.

    1. A šta ako su Zelenovićevi ljudi to uradili da bi, ako ne pobede, uložili prigovor. Svi potpišu zapisnik, niko se ne buni, a onda se izbori ponavljaju na svih 100 mesta?! A što na svih 100? Što se ne broje glasovi sa listića drugačije boje pa da se vidi čiji su?

      1. U pravu si i ti a i drkadzija. Sve ovo smrdi na kilometre. U Sapcu se Zelenovic i zubima drzi za fotelju a GIK sve njegovi ljudi. Smisljena i pripremljena diverzija i sabotaza, za svaki slucaj.

    2. Dr.kadžija, pusti vaši snovi, u Srbiji nema institucija, sve je u rukama jednog čoveka…

  2. Dosta je bilo ovih tvojih sranja Radulovicu, a kako radis tako ces na izborima i proci. Kako je RIK propustio rokove kad se izbori ponavljaju na 214 mesta, a izbori u Sapcu su na Upravnom sudu. Ne lupetaj vise ako boga znas i radi nesto korisno. Ovako ces doci na vlast kad nikne nokat na onoj stvari.

  3. Mislim da bi svi ovi degenerici sto su glasali za vucica trebalo da idu na kosovo da zive zato sto je to taj tip kromanjonca za to podrucje.
    Ostatak nas da palimo za evropu migranti i eskimi da nasele srbiju i super.

    1. Daj bre ne pričaj gluposti. Zelenović je sam sebe pobedio sistemom „neću-hoću“ na izbore. Da podsetim njegova stranka ni na prošlim izborima nije imala više glasova od SNS, demokrate su ga dovele na vlast. Ovo je njegovo amatersko delo i na sudu će pasti. I još nešto: ekonomski za Šabac je bolje da pobedi SNS. Zelenović je potrošio budžet i ako nema para iz Republike neće biti dobro.

      1. Ukoliko bi, daleko bilo, SNS dosao da vlada u Sapcu, sve sto je do sada uradjeno, a Sabac nije nikad bolje izgledao (u njemu zivim preko sesdeset godina), bilo bi ekpresno unisteno. Delom iz zavisti, a delom zbog nesposobnosti SNS ekipe. Zato bi verovatno nikla fontana (sa muzikom) ispred spomenika Jevremu Obrenovicu, a iz centra bi isla gondola do tvrdjave na Starom gradu. Ta rafinirana SNS estetika vec je pokazana u Beogradu
        Usput, „bojkotaska opozicija“ bi trebalo da iz sve snage podrzi pokusaj Zelenovica da Sabac ostane jezgro normanosti i centar akcije za sledece izbore. Avaj, oholost i samozaljubljenost, a i strah od mladog i uspesnog gradonacelnika veci je od intertesa gradjana Srbije.

      2. Ti si baš upućen u ekonomska pitanja, pa znaš da je budžet potrošen. Kakav stručnjak…

    2. I to sve napisa Dragan Erakovic…
      Samo nije objasnio 11000 glasova viska Sns-a u odnosu na Zelenovica uz samo tri primedbe na zapisnicima sa 100 izbornih mesta…

  4. I ovi sto obrcu tezu naopacke pa sve ove mahinetluke pripisuju Zelenovicu iako je jasno da je SNS to uradio jer je na tim fals listicima zaokruzen SNS a ne neka treca stranka kako bi se iskoristilo kao diverzija. Pa nije Zelenovic toliko glup da vise hiljada glasova pripise SNS-u najjacem protivniku i tako rizikuje da izgubi vlast u Sapcu. Vrlo vam je losa matematika, diverzija moze da se napravi na sto nacinq ali najgluplji bi bio da zaokruzis sam najjaceg protivnika jer onda ti ni ponovljeni izbori ne vrede, opet ces izgubiti.

  5. Sto je babi milo to joj se i snilo. Jos malo pa ce sud doneti odluku a ne politički organ koga je formirao Dusan Petrović. Sam kradonačelnik je rekao da grad kontroliše izborni proces. Sad kad vidi da je izgubio ajde da ponavlja izbore dok ne pobedi.

  6. Vi verujete u te tvrdnje ili hoćete da verujete ili opet pakujete afere ili…Baš vam verujemo…

  7. Da je sa samo Sabac
    Treba poništiti izbore u celoj Srbiji, jer ne da su lazirali nego ovo svetska istorija ne pamti, a Srbin cuti

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.