U Beogradu pobedila Klintonova, u Novom Sadu Tramp

Ostavite komentar


  1. Toliko o Novom Sadu kao "prestonici" multikulturalnosti i olicenju "demokraticnosti" !! Nic od toga,ovi turbo-radikali (SNS) su preuzeli vlas““ od "glupih Lala"i povratka nema.Al““ veliki "doprinos" (u negativnom smislu,naravno) kompromitovanju demokratske i multikulturne ideje,medju "razlicitima",dali su LSV i tkzv."cankovi autonomasi".Kako ? Pa,iskompromitovali su tu ideju svojim kleptokratskim delovanjem tokom 25 god.svog postojanja.Sto su bili "puniji" licno,Vojvodina sve "praznija" !!!

  2. "U Beogradu pobedila Klintonova, u Novom Sadu Tramp"…..Tipično za Srbe. Oni od dva zla izaberu oba!

  3. E moj Beograde! Pa ti ne znaš o politici ništa a hoćeš da vodiš zemlju. Ne možeš da predvidiš ni ko će da pobedi. Srpska Atina je politički pismenija.

  4. A može i da se tumači kako nadobudna i prepametna beogradska "elita" čak i na ovako trivijalnim igricama ne ume da proceni kakvi vetrovi duvaju u međunarodnoj politici i da kao i u poslednjih 25-30 godina kasne i biraju pogresnu stranu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.