U bivšoj Vladi 50 državnih sekretara 1Zgrada Vlade Srbije Foto: Stefana Savić

U Vladi Srbije na čijem čelu je bio Aleksandar Vučić, u 16 ministarstava bilo je 50 državnih sekretara, koji su razrešeni dužnosti odlukom novog premijera Ane Brnabić, objavljeno je u Službenom glasniku.

Najviše državnih sekretara – šest, bilo je u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, po pet je bilo u resorima poljoprivrede i zaštite životne sredine i građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Po četiri državna sekretara imala su ministarstva finansija, zdravlja, prosvete i državne uprave i lokalne samouprave.

Ministarstva privrede, unutrašnjih poslova i trgovine, turizma i telekomunikacija imala su po tri državna sekretara, a po dva resori pravde, rudarstva i energetike i spoljnih poslova.

Po jednog državnog sekretara imala su ministartsva odbrane, kulture i informisanja i sporta i omladine.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “U bivšoj Vladi 50 državnih sekretara”

  1. Mora da je,Vulin bio baš dobro,,teoretski potkovan,, kada mu je bilo potrebito,,samo ,,6 sekretaraa i,,uspesi,, sum biliposebno,čilni,u svakom danu PO jedna,,ekskluziva,,posle Hajatovskog banjanja,..A,,mnistartsvo,Prava i,,pravosuđa,,po,,angažoanim,sekretarima SE vidi ZAŠTO I KOLIKO,UZINAT,,PO ,,HRABROM,, SELAKOVIĆU,HRAMLJE,U računici je ,,zaboravljen ceo opslužujući aparat,za ,,sekretare,, i kompletiran lobi svih ministarstava posebno za koferčetove ,divajne,prepune selfi,preporuka,,.atributima,,.Nova DVA,ministartvasa,,su,,samo,, ,,nastavak,KONTINUITETA,,uspeših,, reformatorskih,,fiskaknih konsolidcija,a Mi ĐUTURE,masovne .ameboidne mase.,,PRESREĆNE,,Što NAS Udostojiše, Ovakvim,požrtvovanicima,,OPET..

  2. bacanje narodnih para i udomnjavanje nesposobnih partijskih kadrova, najviše zato služe državni sekretari.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.