U Bosilegradu rekordna izlaznost na referendum

Ostavite komentar


  1. Pa ono ukupno ima 8k ljudi dole. Taj Vladimi Zaharijev nista uradio nije , daje ljudima neke ,,plate “ bukvalno ne idu na posao a uzimaju platu 4k stanovnika tako živi. A ostatak se snalazi.

  2. 7.381 koji imaju pravo glasa, potvrdio je za Danas Miodrag Jakimov, predsednik OIK. Odakle toliko glasaca kad u bosilegradu ima jedva 3000 ukupno sa sve decom , ovde nešto gadno smrdi tako li se dobijaju izbori??? Sa glasacima koji nepostoje, koji su rasejani po tudjini a poseduju našu licnu kartu, ovde radi viša matematika nije mi jasno, a vama???

  3. Ja nisam stigao da glasam ali se spremam da proverim birački spisak. Siguran sam da sam glasao. Toliko glasača nema zajedno sa maloletnima. Naš voljeni predsednik je tu nešto debelo čačkao.

  4. Hahahahahaha, Bugari poštuju državu Srbiju..? Ej lopužo jedna čupava i slugo , seoski đilkoš ti ravan nije, polako- još par meseci pa ćeš se ,, setiti“ kako je toliko ,, Bugara što poštuju drżavu Srbiju “ glasalo, dal’ ,, daljinski- kosmički“ il’ je to možda ,, neko“ treći uradio a da nije imao ,, ovlašćenja“ za tako nešto, polako samo…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.