U novom Predsedništvu SNS od stotinu članova - četvoro iz Niša 1Foto: Instagram avucic

U novom Predsedništvu Srpske napredne stranke, koje broji stotinak članova, niški naprednjaci zastupljeni su sa četiri člana, kazali su učesnici Izborne skupštine SNS održane 27. novembra u Beogradu.

Nova članica Predsedništva SNS je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, koja je do sada bila članica Glavnog odbora stranke.

Ona je kazala da je izabrana u Predsedništvo “na predlog predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića” i da je to za nju “velika čast koja sa sobom nosi i ogromnu odgovornost”.

”Nastavljamo za što snažniju Srbiju, za što jači Niš. Hvala na poverenju”, napisala je Sotirovski ispod objave na svom fejsbuk profilu.

 

Prema izveštavanju portal Bum 018, bliskom SNS, za članove Predsedništva izabrani su i Zvezdan Milovanović, poverenik SNS za Niš koji je pre šest meseci podneo ostavku na tu funkciju, kao i Jelena Žarić Kovačević, poslanica u Skupštini Srbije.

Član Predsedništva SNS ostao je i Zoran Perišić, aktuelni direktor niškog Univerzitetskog kliničkog centra i bivši gradonačelnik Niša.

Aktuelni predsednik Skupštine grada Niša Boban Džunić izabran je u Glavni odbor stranke, koji ima više od hiljadu članova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari