U saobraćaj pušteno još 7,7 kilometara obilaznice oko Beograda

Ostavite komentar


  1. SEDAM KILOMETARA i SEDAMSTO METARA?!
    Ma ‘ajte, molim vas, pa znate li vi koliko je to?

    1. mi znamo ali vi neznate od 2008 gidine stw obecali pa do danas niste uradili bili taduc i djilas da se slikaju i to je to ali vucic uradi kao iz sale a neznalice samo luoetaju

      1. Kao od sale za deset godina. Bravo Stojane, mudrost kakva i moze da se ocekuje od pripadnika SNS-a. Cime vas bre hrane kad ste tako pronicljivi?

    2. Znamo, to je ukupno 957 km. I još je više od stotinjak trenutno u gradnji.

  2. Vest od 14:36. Ja sam prosla oko 16 h, starom obilaznicom. Mozda je ceremonijalno otvorena ali pusten saobracaj u to vreme nije bio.

    1. ocigledno da ti danas nisi tuda prolazio pa necete valjda vi pojedini opozicionari sacica do duse reci da ne postoji ovaj put

      1. Put postoji, ali nije otvoren za saobraćaj. Prošao sam oko 21,30. Ja se nadam da je samo šačica polupismenih Stojana koji u jednoj prosto proširenoj rečenici naprave desetak pravopisnih grešaka.

  3. Лаж још једна у низу, управо прошао туда и даље је у функцији само десна страна обилазнице на којој се вози у оба смера

  4. siđi čoveče malo na zemlju ni to što „otvaraš“ kao.nikad do sad ne može te više spasiti usa, Kina, Rusija, EUsvi su te pustili niz vodu sad pokušavaš da se spaseš preko arapa ali oni si sitni igrači

    1. vucica spasava veliki i ogromni broj gradjana srbije a sacica neznalica samo olajava i prica lazi i gluposti

      1. Ne, Stojane, nismo mi ti koji lazemo. Mogli ste se odvesti pa pogledati. Ali, srusio bi vam se svet. Ovako i dalje verujte u ono za sta ste indoktrinirani, i vredjajte posten svet.

  5. Da li je to ona ista deonuca za koju je baronuca Zorana Minhauzen rekla 9.11.2020 da ce biti pustena u saobracaj do kraja te godine? Na nepuna 3 meseca prekoracenje od 4.meseca, opet smo najbolji u Evropi! I jos uvek nije pustena u saobracaj, samo je svecano otvorena, a ako je ikad zavrse, onda ce ponovo da je svecano otvore, pa ce da je zatvore, da je popravljaju jer kvalitet radova Power China taman takav.

  6. Otvorili, slikali se i zatvorili. Prošao sam tuda pre sat vremena i ZATVORENO JE! Koliko je samo žalosno što postoje likovi koji bi poverovali ovoj vlasti i da kažu da je sutra Nova godina… I ovo što pišem nema veze ni sa pozicijom ni sa opozicijom, već samo sa istinom.

  7. U pravo vreme. Sa izgradnjom puteva ka jugu i povezivanje sa tim drzavama, treba rasteretiti saobracaj kroz sam Beograd.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.