U skupštinskoj klupi i Dragan Marković Markoni

Ostavite komentar


  1. Moze biti dobro sto je Markoni usao u to leglo. Ako je po svojoj profesiji u kojoj se ostvario i istinski stitio interese drzave i drustva onda ce imati puno posla da iznutra odradi bitne stvari.

    1. Dotični drži PUPS kriminalno leglo u gradskom j upravi kao paravan za prljave poslove….

      1. pa dobro….mozda malo…..boze moj…..svi smo mi pomalo……nije jedini….,a i slucaj je khm, khm,….zastareo? Ako razumete, tako to ide, zivot, sve se okrece….

    2. odlicno je stitio D. Peruacu! Pogledajte biografiju, pretrazita zajedno ta dva prezimena i dodajte kljucnu rec ‘korupcija’, pa ‘hapsenje’, pa ‘Hajat’, pa ‘optuznica’, pa ‘pao na poligrafu vise puta’

  2. Nije mi jasno cime je ovaj lik zasluzuo mesto u vasim novinama ? Jedino ako mu je neko iz „Danasa“nesto…? Ne secam se da sam u poslednjih 40 godina pracenja politike, negde „naleteo“ na njega! I zato,bezbroj-?

      1. Gospodo, Vi ili ste zlonamerni ili niste dobro obavešteni. Čovek niti je hapšen, niti je osuđivan, a to što ga nisi nigde video ni čuo… Nestao u politici tokom Vašeg praćenja politike govori da je dobro radio svoj posao, posao tajnog agenta!

        1. Tajni agent postao poslanik u Skupštini RS! Još samo da saznamo ko je u Parlamentu „sumnjivo lice“ !

  3. ako pokusate da trazite na internetu, ubacite kljucne reci ovako – uhapsen, optuzen, korupcija, Peruaca, mito, imovina, stanovi, hotel Hajat, 50 000 evra, pao na poligrafu, smenjen, otkaz, ostavka, prevremena penzija, otvoreno pismo bivsih kolega….

    1. na internetu pise da ces se dobro provesti i ako ubacis nesto u tarabu. dakle niti je uhapsen, niti je optuzen, niti je protiv njega vodjena istraga. nije ni smenjen, nije ni otisao u prevremenu penziju. dakle sve sto si naveo je neistina.. a sto se tice bivsih kolega, pogledaj te biografije i seti se da je ovaj o kome lazes prvi javno napisao kakva je bila uloga jovice stanisica….pa ti se mozda upali lampica

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.