U Skupštinu Srbije stigla ostavka ministra Vujovića

Ostavite komentar


  1. nadam se da će premijerka srbije naći pravo rešenje što se tiče ministra finasija

    1. Hoćeš reći da će da aminuje ono što joj veliki Manitu bude rekao ?!?

  2. Ne znam zašto se pravi fama od mera finansijske konsolidacije, čak im se tepa, kada je otvorenom pljačkom jednom stvorena vrednost oteta od vlasnika i korisnika, penzionera i radnika u javnom sektoru, te nakon malignih devedesetih dodatno osakaćen život pojedinaca i porodica u Srbiji.
    Šta sledi ?
    Sledi dalje preotimanje i komadanje ove, već stečene i otete vrednosti od strane vlasti pod izgovorom unapređenja krvne slike javnih finasija i privrede. Finansiranje plata radnika u ino kompanijama, davanje novca za auto puteve na KIM i u R. Srpskoj, bacanje novca u oronula javno i javno komunalna preduzeća, te u još nezapamćenu seriju izbora na svim nivoima. Drugim rečima, sledi preraspodela već stvorenog novca u korist investitora, moćnika i armije botova na uštrb stanovništva koje odlazi iz Srbije ili nedostojanstveno umire, zadužujući se, preturajući po kantama i proseći.
    Ne bih plakao nad Duškom, jer je činovnik pribegao najlakšem delu posla na najogavniji način i po tome će ostati upamćen. Drastično je umanjio prihode stavništva, gotovo ništa od mera nije primenio na smanjenje ogromnjih troškova privrednih mamuta, a posledice će biti dugoročne, što likovi iz devedesetih jedino umeju da rade. Ako je i prepakivao javni dug, do novca je mogao do dođe na druge, možda teže, ali ljudskije načine. Ostaće upamćen i od strane bankarskog sektora namakavši mu nezapamćn prihod od ojađenog stanovništva, mahom dedovinu.
    Jedino krivlji od Duška su političari koji su ga unajmili.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.