U „Slobodnoj zoni“ u Pionirskom parku Utisak i podela lažnih diploma

Ostavite komentar


    1. Da je vise ovakvih emisija od 3 gosta 1 mišljenje!!!!

  1. Bio sam veceras. Super je, zabavno, vedra atmosfera, razne ideje, muzika…A iznad svega bice korisno da se ocistimo od SNS gamadi.

  2. Strpite se jos malo, znam, uveravam vas ovom ludilo dolazi uskoro kraj. Oslobodicemo Srbiju ovog lopovluka, prostakluka, nemorala, kriminala i moralnog propadanja.

  3. Svaka čast za ideju! Pravo u srž problema… Naime, jedna takva lažna diploma i obezvređene su sve ostale. Ugled Beogradskog univerziteta srozan je na najniže grane. Ukoliko se ne kazne trajnom zabranom učestvovanja u akademskom životu, svi oni koji su „pisali“ takve disertacije, a istovrememo i komisije, i nadasve mentori, koji su aminovali taj kriminal, uskoro zaista nece ostati nijedan normalan mlad čovek kome će na pamet pasti da ovde studira. Univerzitet bez studenata, hmmm… da li će i to moći da nam reši naš svemogući predsednik?! Hoće li i njihovu mladost i energiju ministar prosvete označiti kao beznačajne?!

  4. možda se ovo pokaže i kao dobra ideja, kada mi je dosadno prošetam do slobodne zone da se malo nadišem vazduha i na taj način održavamo proteste 24/7. Sad više niko nema alibi „ne mogu da stignem“ jer možete kad god hoćete na koliko god hoćete da dođete da protestvujete : )

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 7

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.