U Vranju 1.265 glasova za Savez Vojvođanskih Mađara Ištvana Pastora

Ostavite komentar


  1. Pa šta je tu čudno? Svakom dobronamernom građaninu Srbije jasno je da u Vranju već duži vremenski period postoji jedno čvrsto jezgro vojvođanskih Mađara koji su svim svojim lokalnim aktivnostima oduševili skromne i nesposobne Vranjance. Sada su im se oni odužili sa oduševljenjem! Tako treba, što bi nekada rekao jedan bivši predsednik Srbije!

  2. Istvan Pastor u vranju 1000+ glasova?
    Pa ovu prevaru ni pas sa maslom ne bi pojeo…

    1. Izgleda da ipak nije prevara, nego se zeznuše Vranjanci. Krenuli redom da zaokružuju četvorku, pa umalo da Pišta dobije i tamo kojeg odbornika na svoje vlastito čuđenje.

    2. A šta misliš, da li su možda tvoji SzS-ovci učestvovali u tome, da bi sad to bila tema? A drugo, šta i ako je SNS rekao svojima da glasaju za SvS?

      1. Tvoji teletabisi iz Sns Vranje nisu baš razumeli Miša Vacić koji vam je broj pa su na obe liste zaokružili br.4.Nema veze svi ste vi isti.

    1. Haha draga Tina, ili si naivna ili si dužna nekom pa se praviš malo onako.

  3. Kakva smejurija. Pa ovo ni Monti Pajton ne bi smislio.
    To bi isto bilo kada bi u Novom Pazaru Vuk Drašović i četnički pokret osvojio povedu! Hahaha
    Sve je lažirano na tim „izborima“.

    1. Obzirom na zajedničke napore uložene u prošlom svetskom ratu, gibaničari bi bolje prošli i lepše bi bili primljeni u Zagrebu i Sarajevu nego u Beogradu.

    2. Jadni Vranjaci, slabi su oni sa slovima da procitaju. 🙁 Rekose im zaokruzite broj 4. na listicu za lokalne oni nesrecnici zokruzise 4. za parlamentarne. Hoce to kad imas posla sa polupismenim ublehama 🙂

  4. Šta je tu čudno ? Vranjanska dolina je najjužniji deo Vojvodine !
    Prostire se i do Gevgelije ! A možda i do Soluna !

  5. Ti glasači u selu Neradovac, kraj Vranja, su Romi, a OŠ „Dositej Obradović“ se nalazi u Vranju, u romskom naselju Gornja Čaršija. Nepismeni ljudi, krajnje siromašni i na žalost i po difoltu glasaju za onoga ko da više potrebština u paketu. Srbijo, na dnu si.

    1. Kako Romi? Sada gledam popis ni jednog ni u Donjem ni u Gornjem! Madjari gospodjo!

  6. Ne treba se cuditi, sns je jaka sekta i njen neprikosnoveni vodja kada naredi da neki odbor iz unutrasnjosti podrzi neku stranku oni se jadni utrkuju i naprave ovo sto su napravili u Vranju. Isto su radili i kad su skupljani potpise UDESu, PSGu…

  7. Cestitam Madjarima, sjajan rezultat, mémorable! Ni Orban se nije nadao ! Jel moze útlevél za gospodu ?

  8. Lol, ono kad prosečan SNS glasač ne može da upamti dva broja koja su mu rekli da zaokrużi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.