Ugljanin: Paralelne strukture u sistemu Srbije pretnja bošnjačkom narodu

Ostavite komentar


  1. Srbija je država sa najviše manjina u celoj Evropi. Predsednik Vučić svaki dan apeluje na zajedničkom životu sa ostalim narodima i na mir u regionu. I pored svega toga opet ne valja jer se bori za svakog stanovnika naše zemlje. Dokaz su i infrastrukturni projekti koji će povezivati narode u regionu i poboljšati robnu razmenu.

  2. Ugljanin misli da će da dobije poene u inostranstvu ako priča o onome što je za inostranstvo interesantno ali ne i istinito

    1. Kakav isprazan komentar?! Ugljanina baš zabole uvo za inostranstvo gospodine. On, nasuprot, igra na onu najopasniju ali, uvek, sigurnu kartu., On igra na mržnju koja genetski postoji kod odredjenog broja muslimana ili Bošnjaka, bez obzira da li se radi o Srbiji ili Bosni. On pokušava, poput piromana, da raspiri i raširi tu mržnju u kojoj će, nekada, sagoreti ko zna koliko života. Gotovo sam siguran da medju tim životima neće biti Suljin niti nekoga iz njegove najbliže familije. Ovde, na Balkanu, postoji bezbroj neodgovornih ljudi, koji bi zapalili ove prostore da izgore do temelja, samo sa nadom da će u tom požaru nestati oni koje ti piromani mrze. Izjave Ugljanina su za svaku odgovornost i procesuiranje uprkos tome što smo svesni da se ovde postupa drugačije. Pusti se da se „požar“ raširi a onda se gasi svim i svakakvim sredstvima. Ovoga čoveka, kao i poslednjg državljanina države Srbije treba naterati da poštiuje zakone i ustavni poredak zemlje, makar to bio i „lider“, poput Sulejmana Ugljanina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.