Ujedinjeni pokret zelenih Srbije odlučio da na predstojećim izborima podrži Savez 90/Zelenih Srbije 1Foto: Ujedinjeni pokret zelenih Srbije

Ujedinjeni pokret zelenih Srbije odlučio je da na predstojećim izborima koji su zakazani za 03. april 2022. godine podrži stranku Savez 90/Zelenih Srbije, saopštio je danas pomenuti pokret.

Inače, Ujedinjeni pokret zelenih Srbije zalaže se za održivi razvoj u Srbiji, način razvoja koji poštuje ljudska prava i izgrađen je na vrednostima ekološke odgovornosti, slobode, pravde, raznolikosti i nenasilja. Tako da je Savez 90/Zelenih Srbije prepoznao ovaj pokret sa lepezom zelenih ideja.

„Srpski narod zaslužuje da živi zdravo, kvalitetno i sigurno, a da bismo to postigli moramo se izboriti da se odluke donose u korist građana, a ne povlašćenih pojedinaca bliskih vlasti, jer su ugroženi naši osnovni resursi za život, voda, vazduh, zemlja. Želimo da radimo zajedno sa Savezom 90/Zelenih Srbije na rešavanju ovih životnih problema“, navedeno je u pisanoj izjavi Ujedinjenog pokreta Zelenih Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari