Uklanjanjem Radomira Nikolića počela čistka SNS-a u Kragujevcu?

Ostavite komentar


  1. Stariji Nikolic se kao sateo dobrovoljno povukao, ali je zato dobio onu kao kancelariju za Kinu I Rusiju gde radi sta hoce I ne radi nista a za sve nase budzetske pare.

    1. Šta ne radi ništa, razvio je biznis sa Kinom, Tomovača ide kao Alva. Živa istina.

  2. Voleo bih da i ja budem tako „pometen“ a da me ostave u vili na Dedinju koja nije moja i da mi dodele virtuelno radno mesto predsednika Komisije za Kinu koja ne postoji i da primam platu. A sto se srpskog kumstva tice nemojte da se prerano radujete. Nikolic, junior ni ne zna nista da radi pa ce se vec kum pobrinuti da prima platu za nepostojeci posao. A Srbija propada!

    1. Dinastija nikolic,tata bajcetinski svetac,mama ikona bajcetinske crkve,sin,a sta sin,.nista,.bice prodavac novina,u kiosku novina,u cicevcu,.

      1. Dragan Serdar@
        Mihajlovicka ,ne srusi vikendice Nikolicevih ,na novobeogradskoj obali Save ,koje dovode u opasnost od poplava , N Bgd ,zbog ostecenja nasila .
        Obecala je ,da ne ce biti povlascenih !
        Mama Dragica ,osnivac fondacije ,ne pokloni ni jedan respirator?,
        Ne pomaze deci ,koju lecimo SMS porukama ?
        O dobrocinstvu ne cujemo ,ali uzivaju ???
        Ikona Bajcetinske crkve ima DIPLOMATSKI pasos
        Ispitati da li je u rodbinskim odnosima famill.Nikolic sa Kacavendom ,i da li je on moralni uzor familije?

  3. Naivni su svi oni koji veruju u priču o čišćenju u SNS.i da će novi gradonačelnik zvani „Luftika“ biti bolji od starog. Nema kod njih svađa, jer je to ista banda, a zna se da „vrana vrani oči ne vadi“!

  4. Radomir Nikolic je normalan , a da li je Normalan onaj ko smenjuje Radomira Nikolica ? Kako Vucic komunicira sa narodom je nevidjena agresija ,,sram vas bilo ,, deluje mi da pokazivanjem svoje agresije i stepena potencijelne neuracunjivosti zeli da zaplasi ljude fizickim nasiljem ako ga kritikuju

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.