UOPS: Izliv nasilja posledica sprege države i kriminalnih grupa

Ostavite komentar


    1. A zasto nisu? Svako sa 2 grama mozga vidi spregu drzave i kriminala. Porast kriminala je zasluga drzave i policije koja je stranacka, a ne narodna. Policija radi isto kao i AV. Izbacije parole i besmislene, namestene statistike, a kada se nesto pojavi u javnosti, kriva je opozicija i taj koji je izneo istinu na videlo.
      Takav nam je i Krizni stab.

      1. A kad su oni vladali? Tad nije bila sprega države i kriminala? Pogledaj kako je kriminal cvetao u njihovo vreme. Ne branim vlast, ali nemoj samo ovi da pametuju na svaku temu. Da neko prdne, i to bi kometarisali kao nasilje vlasti nad nekim.

  1. Slucajevi nasilja su posledica delovanja kriminalaca. Tacka. To je licna odgovornost. Ako gledamo ovu godinu po svetu je eksplozija nasilja zbog korone. Tako da vam ta statistika nije dobra.

  2. Vidi botova sto su se angazovali. Puci cete kao i Milo. Mafijaska hobotnica kojom se komanduje s vrha se mora unistiti. Kao i tamo nije samo mafijaska nego i veleizdajnicka.

  3. Suludo je optuživati Vučića za tuču koja se desila u Novom Sadu, uskoro će biti kriv i kada se neko razboli.

  4. I sad treba da neko poveruje u ovo? Aktuelna vlast im je kriva za sve od nestanka dinosaurusa pa za svo zlo do dana današnjeg.Pa se posle pitaju što nemaju podršku naroda.

  5. Po analogiji UOPS, za sav kriminal od 2000..-2012.godine je kriva tadasnja vlast, tj upravo velika vecina danasnjih lidera UOPS.
    statistika malo drugacije govori, a to je da danas ima manje kriminala nego opre 10 godina.

  6. Čim botovi nagrnu na vest šupljim floskulama sa ciljem da je obesmisle, to je indikator da sama vest u sebi sadrži previše istine.

  7. Pojedinačni slučaj nasilja, nemoguće je pripisivati organizovanom kriminalu, a kamo li da je to povezano sa vlašću.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.