Uskoro dokazi o jagodinskim „predatorima“

O tvrdnji Marinike Tepić da su žene koje traže posao u javnom sektoru u Jagodini izložene zlostavljanju

Ostavite komentar


  1. Neuspeo pokušaj satanizacije Jagodine i pokušaj razjedinjenja SPS i SNS. Pogledajte ko vrši „napad“ na Jagodinu, prva liga kupus opozicije. Znači, zbog nečega im je stalo do Jagodine.

    1. Sad je jasno zašto Palma učestalo gostuje na televiziji. Osetio je da će mečka doći i na njegove vešalice, domaće!

    2. Ua pedofili, mafijasi i lazovi. Pa sve se zna, ako nije tako, pomerite se malo od Vucica.

  2. Sugurna sam da su u grupi lekara koji su otisli sa Draganom M.Palmom u Egipat bili specijalisti ginekologije,radiologije i psihijatrije prvenstveno kako jadne maltretirane gradjanke Jagodine ne bi mogle ista da dokazu..(nagradno putovanje uslovljeno zataskavanjem!)..
    Diskriminacija zena u celoj Srbiji..level pro!

  3. Bio sam prisutan kada vlasnik lokala /trgovine/ morao određena sredstva izdvoji i uplati u korist određenih struktura za potrebe trange frange putovanja.

  4. Kad pomenuste Kraljevo traba ispitati kadrovanja u Poštanskoj štedionici a i onaj zamenik gradonačelnika se javno hvali uplivom u švalerskim stvarima

  5. Zašto niko ne piše i ne govori odakle Palmi 600 miliona evra..kako je zaradio ko finansira putovanja i orgijanja po svetu…ko su čelinici policije u jagodni kako se peru pare i divlja gradnja..ovo je sramota…ovaj čovek što pre treba da se uhapsi…on ide zamenom teza i napada đilasa a on je bogatiji od đilasa da đilas ovako vodi ljude po svetu i plaća im hotele sa 6 zvezdica mediji bi ga razapeli a kod palme sve može

  6. Tepicka koristi Americki Sistem
    Zavadi Posvadjaj pa Dragance Vladaj al na Mene ne Zaboravljaj
    I meni neko ministarko mesto daj

Ostavite komentar


Politika

Savo Manojlović: Nema saradnje sa SNS 8

Savo Manojlović: Nema saradnje sa SNS

Direktor kampanje pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović izjavio je za televiziju Insajder da ne postoji nikakva moguća saradnja sa Srpskom naprednom strankom, a da je prirodno da se posle izbora razgovara o postizbornoj koaliciji sa opozicijom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.