Bešić u Utisku nedelje: Opozicija nije bila u stanju da obezbedi kontrolu izbora iako je to obećala

Ostavite komentar


  1. Rezim u svakom sledecem izbornom ciklusu usavrsava kradju i prevaru, nazalost ima podrsku u tome svih drzavnih struktura jer su svuda namestili svoje clanove. Treba se pomiriti sa ovim i sledeci put biti jos agresivniji. Ono sto je dobro je sto su otpali smaraci tipa, Ceda,Jeremic,Dveri, Tadic, Vacic, Seselj, Zvetnici itd. tj boranija je ukapirala da je boranija i da je bolje da sebi trazu hleb u nekoj drugoj sferi drustvenog delovanja.

  2. Hajde cuti molim te,nisi potpisao ProGlas isko si ih podrzao.Opoziciji se nema sta zameriti,ujedinili su se,obezbedili kontrolu birackih mesta ali protiv ovakve kradje nemas sansi.Cela Evropa prica o nedemokratskim izborima,o podmicivanju glasaca,dovodjenju nerezidenata da glasaju,pritisku na glasace.O cemu mi pricamo,pola upisanih uopste ne izlazi.Njima je sve jedno ko im je gradonacelnik,ministra ,premijer…Ne vredimo kao narod dve zute banke i najgori smo u Evropi.Pa na jednom Kosovu su izgubili njihovi ratni komandanti koji su dole u rangu heroja ,niko nema ovoliko tabloida,odvratnih TV sadrzaja,rijalitija …

  3. A jeli Bešić negde bio kontrolor pa stiče pravo da kritikuje, ako nije bio neka ne …….

  4. Kriviti opoziciju ,nije fer….zar pravila nisu trebalo da važe isto toga dana za sve….podrška

  5. Uz duzno pistovanje nije mi jasan ovaj covek.On toliko pljuje opoziciju da jd degutantno slusati ga.

  6. Obezbedili su sebi poslaničke plate i penzije i budžete za svoje kancelarije. Prihvatiće sve mandate oberučke. Ako u narodu ima još energije i želje za promenom vlasti nek se time bave strane
    ambasade. Jel’ vam jasno sada narode zašto su sa vama šetali sve vreme.

  7. Aha,mogu da kontrolisu ako svakog pre ubacivanja listica u kutiju dodatno pretresu i snime sta ubacuje u kutiju.To je mafija koja je sve do tancina propremila.

  8. Dodješ na izborno mesto i za stolom 7-8 članova napredne koji su planski ponudjeni opoziciji,jer nemaju strukturu
    Ubačeni odglume,kada se zatvori mesto tada nastupa ,,butanje,,potpisivanje lov u mutnom ko se buni dobije pare i tako uvek.

  9. Gradjani Beograda, niste hteli letos da protestujete. jedino je masovnost tih protesta držala na distanci i opoziciju i vlast od neregularnih izbora. Niste smatrali za shodno da treba da budete uporni da se država i njene institucije pozovu na odgovornost. Zato ste i sami naterali opoziciju na izbore kao izlaznu varijantu. Svim hodačima veliki pozdrav.

  10. Ne trebaju nama novi izbori već novi izborni uslovi. A za to su potrebni neki drugačiji gradjani, mnogo uporniji, sa svesti i savesti šta rade.

  11. Kad opozicija bude imala da ponudi nešto jače od „ovo ništa ne valja“ – imaće i bolji rezultat. Kad opozicija bude imala jednu jaku stranku, a ne kilavu koaliciju rogova u vreći, koji jedva čekaju da se podele u samostalne poslaničke klubove – imaće bolji rezultat. Kad ta jedna stranka bude imala 25.000 pouzdanih članova spremnih da budu kontrolori – imaće bolji rezultat. Nema leba bez motike. Vlast je teško osvojiti, a još teže odbraniti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.