Vladanka Malović poručila Koraksu da je "rob velikog zla" 1Vladanka Malović Foto: Miroslav Dragojević

Članica Predsedništva i šefica Informativne službe vladajuće Srpske napredne stranke Vladanka Malović obrušila se na karikaturu Predraga Koraksića Koraksa objavljenu u jučerašnjem izdanju našeg lista.

– Kada si u stanju da ovako nešto pomisliš, jasno je da ti je neophodna stručna, psihijatrijska, pomoć. Kada to i slikovito predstaviš, jasno je da ti nenormalna mržnja prema Vučiću izjeda mozak polako ali sigurno, i da si rob velikog zla. Kada ovakve gadosti redovno objavljuješ, onda sam sebi svakodnevno daješ vrednost Đilasovog iskorišćenog toalet papira – napisala je Vladanka Malović i „tagovala“ reči Koraks i Danas.

Njenu objavu preuzeli su i preneli ubrzo portali režimskih medija.

Ovo nije prvi put da istaknuti članovi vladajuće Srpske napredne stranke osuđuju Koraksove karikature i na negativan i uvredljiv način se bave njihovim sadržajem.

https://www.instagram.com/p/CFJ5eitpAIp/

„Karikature u „Danasu“ nisu ilustracije našeg vremena. To su svedočanstava terapijske zajednice ljudi obolelih od mržnje prema Vučiću i prema Srbiji“ – izjavio je danas predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je danas da je neprimereno i zlonamerno dovođenje u vezu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa brutalnim prebijanjem mladića u Novom Sadu na karikaturi objavljenoj u dnevnom listu „Danas”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.