Vajerles medija odbacila optužbe potpredsednice SSP Marinike Tepić 1Foto: Pixabay/Engin_Akyurt

Kompanija Vajerles medija (Wireless media) iz Beograda odbacila je optužbe koje je na njihov, i račun Igora Žeželja, ranije danas iznela potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić i ocenila da su to senzacionalistički iznete „netačne i nepotkrepljene tvrdnje“.

„Navedenim izjavama i paušalnim tvrdnjama se na direktan način, sa očiglednom namerom, nanosi šteta poslovnom ugledu i poslovanju ove kompanije i njenog vlasnika“, navodi taj kompanija.

Potpredsednica SSP ranije danas je izjavila da je na osnovu novog ugovora potpisanog između Telekoma i Vajrles medija, država Žeželju dala 60 miliona evra i da se radi o poslu „izrade, implementacije i održavanje centralnog informacionog sistema za obračun zarada u javnom sektoru“.

Tepić je kazala novinarima ispred zgrade Ministarstva finansija da je taj ugovor potpisao ministar finansija Siniša Mali 11. februara i ocenila je da se ugovor „već može nazvati pljačkom godine“.

Vajerles medija u saopštenju nije precizirala šta nije tačno u tvrdnjama potpredsednice SSP ali je pozvala medije da u interesu javnosti provervaju poreklo i istinitost tvrdnji pre objavljivanja.

„Verujemo da neće biti potrebe da prava na istinito, potpuno i tačno informisanje i zaštitu poslovnog ugleda Wireless Media i njenog vlasnika, ostvarujemo kroz odgovor i ispravku, odnosno u sudskom postupku“, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari