Veber: EU vratila kontrolu nad dijalogom Beograd-Priština

Ostavite komentar


  1. Upropastili ste gradjane Srbije ,mislim i na sve gradjane Srbije ukljucujuci i starosedeoce na tlu KiM , ne racunaju se dosljaci , to ce vam se vratiti , to sto ste vratili pregovore pod okrilje EU nista ne znaci , sve zavisi od nas , od vas nista ne zavisi jedino silu ponovo da upotrebite . Nego ko garantuje da ce Vucic odatle sa tih pregovora izaci ziv i zdrav ?. Za svaki slucaj treba da obrati paznju , ako mu nije rekao Gasic ja cu mu reci .

  2. „Jeste vala po“ reče nekada Mahmut Bakali. Ili onaj vic: lovio neuspešno viljuškom maslinku jedan a drugi prisloni maslinku uz rub tanjira i uspešno je nabode viljuškom i pojede.
    – Jeste, lako ti je bilo kada sam je ja izmorio.
    Ameri (Grenel) skinuli Kurtija, uz pomoć Srpske Liste formirali vladu, naterali ih da ukinu takse i reciprocitet a Srbiju da prekine veoma uspešnu akciju povlačenja priznanja i sada EU „Preuzela primat“…
    Pokazaće se da je EU osjetila Grenela sa optužnicom za Tačija i organizovanjem ANTFA rušilačkih demonstracija da bi oslabila pregovarački uzlet Vučića pred nastavak dijaloga.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.