Ambasada Velike Britanije se oglasila povodom Kosova na platformi X (Iks)

Ostavite komentar


  1. Dokle dvoličnost? Šta to Srbija nije ispunila? Koliko decenija treba da prodje da zapadni političari shvate da tzv.Kosovski političari da Briselski sporazum mora da se sprovede,a ZSO formira odmah?

  2. Ono kad pozivas obadvije strane,a ta druga ne postoji,dvolicnost. Pozovite na mirno rjsenje izmedju eng i skotske

  3. Чуј то! Да се обе стране конструктивно и искрено….Па докле лицемери да причају о искрености. Не кажу џабе: када видиш две рибе у мору да се свађају, знај да су Енглези у близини.

  4. Prvo na stolu mora da bude rezolucija SB 1244, pa onda u okviru toga Briselski sporazum iz 2013 i 2015 god. Koji je uzgred ratifikovala pokrainska skupština o čemu nema razgovora a Vučić to mora a mislim da zna.

  5. Kad Velika Britanija poziva Kosovo* da formira Zajednicu Srpskih opština, tu nisu čista posla. Ne treba im verovati. Podlaci su to.

  6. Englezi su i dalje Englezi. Evo da razjasnimo tamo neke 2013 i 2015 pod nadleznoscu EU postignut sporazum i potpisani protokoli ili sta vec sa potpisom izaslanice EU, cini mi se G-dje Eston koja je inace Britanski polilticar, potpisana dokumenta o normalizaciji i osnivanju ZSO, tako da gospodo Britanci nemojte se praviti Britanci nego postujete ono sto je vas politicarka dogovorila i potpisala ispred EU ili je to bilo tako davno da ste zaboravili???? Ima nas koji pamtimo. Ziveli

  7. Prvo, moraju biti potpisani Briselski i Ohridski sporazum.
    Zatim započnite njihovu implementaciju od tačke 1. nadalje.
    Tako se rešavaju problemi između Kosova i Sebiju

  8. Problemi su reseni 99 te kada ste izgubili rat ko okupator stoste bili podigli ste belu zastavu na Kosarima a sledntoga potpisali kapitulaciju u Kumanovo i sta da pregovarate nemate zasto !

  9. Britanci ga i huskaju protiv srba,pa posle kao pozivaju na dogovor.
    Ko britancima veruje taj sahrani svoju drzavu za 10 god

  10. Sram vas bilo englezi ratovali ste sa ARGENTINOMzbog foklanda koji su hiljade kilometara od engleske a namecete SRBIJI da da dio svoje teritorije e nece proci vama licemjerima uvlakacima americi svrto KOSOVO je bilo SRPSKO i ostace SRPSKO milom ili silom.

  11. Ma vidjena prica, kao mi pobedjujemo u igri ko prvi trepne nasi zapadni prijatelji su na nasoj strani i posle samo da se prizna Kosovo itd.

  12. Predstava koja se završava osnivanjem ZSO i “ velikom pobedom“ politike AV to je jedino što još gledamo. Sve ostalo je urađeno za Kosovsku državnost.

  13. Sta se V.Britanija mesa u odluke EU kad je iz te organizacije izasla. I sto bi EU bilo briga za njeno misljenje o bilo cemu. Ja mislim da oni oslobode konacno Severnu Irsku i da puste Skotsku da bude samostalna drzava. Zivela samostalna Skotska i Ujedinjena Irska.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.