Veselinović: Da li je moguće da je i oteti dečak iz Pazove zloupotrebljen u stranačke svrhe 1Foto: FoNet/ Dragan Antonić

Janko Veselinović predsednik Pokreta za preokret i jedan od lidera Saveza za Srbiju izjavio je da je odluka o bojkotu „čvrsta kao kamen i da izbori na proleće ne mogu biti legalni jer se oni organizuju suprotno Ustavu i zakonima, po kojima je pravo građanina da slobodno glasa na izborima“.

„Te slobode nema, niti ima slobodnih medija na kojima bi građani mogli da se objektivno informišu o stanju u Srbiji“, istakao je Veselinović gostujući u Jutarnjem programu na TV „Naša“, a prenosi SZS.

Prema njegovim rečima neprihvatljivo je da se čak i deca koriste u političke svrhe i pozdravio hrabru odluku đaka iz hora novosadske gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ da ne pevaju Aleksasndru Vučiću. Zapitao se da li je moguće i istinito da je i oteti dečak iz Pazove zloupotrebljen u stranačke svrhe i upitao da li je tačno da je dečak satima čekao da bude vraćen roditeljima dok se ministar Nebojša Stefanović ne vrati sa stranačke proslave kako bi on dete vratio roditeljima.

Veselinović je poručio građanima da nemaju razloga da se boje jer mogu samo da izgube okove.

„Čega ima da se plaše bolesni koji, ako nemaju para ne mogu da se leče, čega da se plaše seljaci kojima su subvencije smanjene sa 12.000 na 4.000 ili majke i očevi čija su deca pobegla iz Srbije trbuhom za kruhom“, dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari