Veselinović: Građani da spremaju šatore za 13. april

Ostavite komentar


  1. Slazem se ali sta da radimo sa pristalicama sns? Oni su najavili da ce oni praviti veliki skup 13 aprila ispred skupstine i svih vecih institucija? Ovo sam cuo na vise mesta i kako kazu njima pripada bilo koje mesto jer su vecina, a opozicija da ide na usce. Sta se sa usca moze poruciti, mislim sta mi da radimo kada ce njih biti smusta ljudi, da se bijemo sa njima??? Porucuju nam da nam ni policija nece pomoci…Ja bih ovo shvatio kao ozbiljnu pretnju a generalno vlasti i odgovara da se dve grupe ljudi pobiju i rese stvar, a oni kao zastitnici da ulete sa policijom i zacementriraju vlast narednih 50 godina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.