Goran Vesicfoto FoNet/Beoinfo

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić rekao je danas da je ;program opozicije da dođu na vlast i da naprave tehničku Vladu, koja, kako je naveo, ne bi radila ništa, samo bi delila funkcije.

Vesić, koji je i član Predsedništva Srpske napredne stranke, kazao je da je opozicija iskoristila tragediju u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ i u danima žalosti održala demonstracije, sve pod sloganom „Srbija protiv nasilja“.

Gostujući na televiziji Prva, naveo je da je već nekoliko puta nakon pobede predsednika Srbije Aleksandra Vučića na izborima došlo do protesta onih koji su izgubili.

„Najvažniji datum u modernoj istoriji Srbije je 17. decembar. Svi projekti u Srbiji nastaviće se ako građani podrže listu ‘Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane’. Samo glas za listu Srpske napredne stranke je garancija da će se Srbija dalje razvijati“, rekao je Vesić.

On je najavio početak izgradnje autoputa Beograd – Zrenjanin, i izjavio da je juče počela izgradnja velike saobraćajnice od Bačkog Brega do Srpske Crnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari