Vesić: Šapić počeo da odlučuje pre nego je postao član SNS-a 1Foto: BETAPHOTO/ BEOINFO

Zamenik gradonačelnika Beograda i funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da će sarađivati sa predsednikom Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandrom Šapićem, „kada on postane deo SNS“.

Vesić je, povodom izjava Šapića da „ne vidi Gorana Vesića u svom timu ukoliko bude kandidat za gradonačelnika Beograda, jer nemaju nikakve sličnosti“ za televiziju Pink izjavio on nema problem sa saradnjom i da „svi članovi i funkcioneri SNS blisko sarađuju, a sve sujete moraju da ostave po strani“.

„Pre nego što je postao član SNS počeo je da odlučuje. U SNS postoji samo jedan tim, tim Aleksandra Vučića, u SNS nema drugih timova i politika osim Vučićeve politike. Svi sprovodimo jednu politiku, a to je politika Aleksandra Vučića“, rekao je Vesić.

On je rekao da je „kada je Aleksandar Vučić predložio da Šapić bude deo SNS glasao ‘za’ zato što SNS treba da bude otvorena za nove ljude koji prihvataju Vučićevu politiku, bez obzira šta su ranije radili“.

Vesić je dodao da je „SNS najveći politički pokret u Srbiji“ čiji su cilj korenite reforme koje samo predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić može da sprovede „a da bi to Vučić sproveo potrebna mu je najveća podrška u narodu, svaka žena i svaki muškarac, pa i Šapić“.

„Pre nego što uđe treba da nauči prava lepog ponašanja koja postoje kod nas, timski rad, energiju usmeravamo prema političkim protivnicima a ne saborcima“, rekao je Vesić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari