Vesna Pešić o opoziciji na Pinku: Tadić „razneo“ sagovornike, Marinikina odluka za poštovanje, ali bolje bi bilo da se RTS otvorio…

Ostavite komentar


  1. Svo poštovanje i svaka čast Borisu Tadiću, rasturio ih ko beba zvečku

  2. Bio je superioran stvarno. Mičigen fakultetlija Ana mu nije bila ni do kolena. Dilerant i neznalica. Ona samo govori „Interesi Srbije“ i „predsednik Vucic“, to je jedino sto ume… A Dacica dobro poznajemo.

  3. Da li sam ja gledala istu emisiju,a jesam i grozim se Tadicevog ponasanja.Napomena:nisam SNS

  4. Ponos ne prihvata da se TV duel odrzava ako ima drugi krug,a drugog kruga nece biti,to ga boli!

  5. Boris Tadic je pregazio pijanog Dacica i unezverenog gopodina Brnabica. Posebno je bila dobra imitacija gospodina Brnabica.

Ostavite komentar


Politika

Tri nedelje do izbora, a kampanje opozicije još nema: Analitičari o šansama, a opozicionari o tome koji su im planovi za borbu 10

Tri nedelje do izbora, a kampanje opozicije još nema: Analitičari o šansama, a opozicionari o tome koji su im planovi za borbu

Izgleda da smo došli u situaciju da najzad imamo jednu dosadnu, kratku i nenametljivu izbornu kampanju, što je nešto što već decenijama priželjkujemo u Srbiji. Ali, šalu na stranu… - kaže za Danas Dejan Bursać, istraživač Instituta za filozofiju i društvenu teoriju, odgovarajući na pitanje o tome kako komentariše to što je do izbora ostalo samo tri nedelje, a da kampanje opozicije koja se odlučila da uđe u trku za pobedu režima Aleksandra Vučića praktično uopšte nema.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.