Vesna Rakić Vodinelić: Trenutni pritisak zbog izborne krađe nije jak kao 1996., pitanje je da li građani imaju snagu i volju da se angažuju u većem broju

Ostavite komentar


  1. Gradjani nemaju volju, posto ste ih vi politicari toliko puta prevarili od 1989 pa do danas. Kada bi postoja sistem bez politicara, to bi bilo super. Prava demokratija (vladavina naroda).

  2. Trenutni pritisak nije jak zato što sada nije bila izborna krađa, makar ne nivoa kakvom opozicija pokušava da predstavi i zato što SNS u republici ima oko 900.000 glasova više od opozicije. Ah, da i zato što same opozicione birače ne interesuje kuknjava opozicionih funkcionera što se vidi po broju ljudi na protestima.

  3. Поштована госпођо Воденилић постоји само велика егзистенцијална фрустрација круга двојке што нису добили изборе. Све остале људе мање више није брига. Људи су наставили са својим животима, послом, студијама, јер коначно имају шта да наставе. Једино опозиција остаје у месту па чак и регресира неспособна да се суочи са неуспехом.

  4. Jasna je slika dokle mogu dovesti posledice kada se nestabilne osobe provuku na ispitima pravnog fakulteta trazeci najbolje ocene,naucene da varaju sve oko sebe,pa i profesore.Vladavina prava mora doci u prvi plan da bi se drzava ocuvala od kriminalaca,korupcije i izdajnika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.